HomeFeaturedFocusNu mai e selfie stick: e belfie stick, sa iti faci poze...

Nu mai e selfie stick: e belfie stick, sa iti faci poze la c…

160cabb036f711e3812422000aeb0bcd_8

Nu mai este de ajuns bățul de selfie pentru poze din față, acum vine cel de selfie pentru cele de la spate, să fie cuprins tot spectrul. Sau ca să fiu mai corect, bățul care îți dă voie să îți folosești smartphone-ul ca să îți pozezi eficient părțile dorsale, inghinale, tălpile, cotul și alte locuri mai greu accesibile.

Dacă Kim Kardashian a făcut asta, de ce nu ar face-o și alte milioane de fătuci și băieței de pe planeta asta?

bf_header

Că altă explicație nu găsesc produsului Belfie Stick prezentat la CES 2015 săptămâna trecută. Așadar băieți și fete, bucurați-vă că vi s-a împlinit visul: cu Belfie Stick vă puteți face poze din toate unghiurile pentru orice părticică din corp, oricât de inaccesibilă ar fi ea. Mulțumiți-le celor de la On.com ce au venit cu ideea de Belfie – e doar 80 USD, o nimica toată pentru un pasionat.

Deja trend-ul selfie e pe un val imens: ați ieșit din țară în vara asta? Eu am fost șocat să văd cât de multe persoane umblă după ele cu bețe în care au atârnat smartphone-ul ca să își facă poze din milioane de poziții. Viena, San Francisco, Praga, Budapesta. Continuați voi lista cu ce doriți.

Și parcă moda asta bate până și mania de a fotografia cu iPad-ul.

DSC00241

Acum urmează belfie.

Următorul pas este ăla în care pozele selfie/belfie sunt luate, atent editate și apoi puse pe rețelele de socializare. Semn clar de deranjament mintal (după cum spune un cel mai nou studiu) asta în condițiile în care pe la jumătatea lui 2014 încă nu era o problemă așa de mare.

Multe lucruri faine se întâmplă în zona de gadget-uri.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep