HomeFeaturedFocusApple inscrie in deplasare

Apple inscrie in deplasare

A existat o perioadă în viața mea de microbist (prea puțin privitor, din cauza vremurilor și mai mult practicant), când fiecare gol înscris în deplasare valora dublu. Ei bine, dacă păstrăm registrul puțin, următoarea realizare a celor de la Apple reprezintă un astfel de gol! Și în același timp o palmă grea pe obrazul rivalilor de moarte, coreenii de la Samsung.

Se știe deja că, odată cu lansarea noilor modele iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Apple a căpătat o dinamică fericită în ceea ce privește cota de piață în diverse țări din Asia. Ăștia se dau în vânt după telefoane mari și sunt și suficient de ușurei încât să nu le îndoaie prin buzunare. Însă de aici și până la a-i sufla în ceafă lui Samsung, chiar în țara sa natală, parcă era drum lung. Dar s-a întâmplat și asta. Parcă doar mai mult decât faptul că în China chiar su depășit Samsung-ul. Dar acolo este țara lui Lenovo, Xiaomi, Meizu, Oppo, OnePlus și alții ca ei, care (majoritatea) mă enervează că se complac doar acolo.

Revenind la Apple, în Coreea de Sud au depășit LG și sunt destul de aproape și de Samsung, încă primul în top. Însă este pentru prima dată în scurta istorie a pieței de smartphone de acolo, când un outsider depășește pragul de 20% cotă de piață, iar Apple o face cu stil și ajunge la 33%!

via Wall Street Blog

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep