HomeFeaturedFocusHOT or NOT: Snapdragon 810

HOT or NOT: Snapdragon 810

Zvonurile conform cărora Samsung va renunța la chipsetul de la Qualcomm, Snapdragon 810 în viitorul flagship Galaxy S6, pe motiv că acesta se încinge prea tare, au dat drumul la un lanț de reacții care, poate, nu își avea rostul. Tocmai pe principiul cu nebunul care aruncă o piatră și sar zece să o scoată, care parcă s-a transpus în realitate. Samsung avea nevoie de o scuză pentru a folosi mai des propriul chipset Exynos și nu m-aș mira deloc ca problemele pe care le invocă să nu existe în realitate. Numai că povestea asta cu încinsul, pică destul de bine pentru coreeni.

Însă chipsetul acuzat de către Samsung că ar avea probleme, este folosit de aproape toți marii jucători în viitoarele sau proaspăt lansatele telefoane de top. HTC, Sony sau LG se vor baza, sau se bazează deja pe Snapdragon 810. Și tocmai conaționalii de la LG au reacționat, e drept, având deja anunțatul LG G Flex 2 cu acest chipset drept subiect al discuției. Au negat zvonurile conform cărora chipsetul Qualcomm se încinge și au profitat de ocazie să trimită și o săgetuță către Samsung. A făcut-o Woo Ram-chan, un oficial LG implicat în procesul de producție:

“I am very much aware of the various concerns in the market about the (Snapdragon) 810, but the chip’s performance is quite satisfactory and I don’t understand why there is an issue over heat.”

Deocamdată este unu la unu la păreri, așa că nu putem ști cu certitudine care este realitatea. Dar mult nu mai este și vom afla! Și atunci vom ști dacă putem să râdem de fotografia de mai sus, realizată de Qualcomm fără să se gândească la faptul că va putea fi interpretabilă într-o bună zi!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep