HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga un ceas iHealth wireless activity and sleep tracker

CONCURS: Castiga un ceas iHealth wireless activity and sleep tracker

La sfârșitul anului trecut vă anunțam că o să pornim un concurs cu un premiu interesant: un ceas inteligent care este și dispozitiv de monitorizare a activității fizice. Este vorba despre iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker, pe care îl avem prin amabilitatea QuickMobile.ro.

Cu ajutorul său veți putea să vă monitorizați activitatea fizică, numărul de pași, distanțele parcurse, cum dormiți, etc. Și iHealth este și un ceas pe care să vă puteți baza. Uitați-l în acțiune:

Concursul durează de astăzi până pe 31 ianuarie 2015, la ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat până pe data de 3 februarie 2015 si va fi desemnat prin tragere la sorti.

Ce trebuie să faceți ca să intrați în concurs?

E simplu: trebuie să fiți fani ai paginii noastre de Facebook si să ne răspundeți printr-un comentariu la acest articol ce gadget wearable vă doriți în 2015, de ce (Ex: ceas, brățară, inel, ochelari etc.)?

Succes!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

790 COMENTARII

  1. Un ceas iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker, pentru că mi-ar fi foarte util în activitățile de zi cu zi

  2. Imi doresc un ceas iHealth wireless activity pentru a-mi monitoriza activitatile fizice si orele de somn.

  3. Imi dorec un ceas iWeather deoarece mi se pare interesant si mi ar placea foarte mult sa-l castig.Mulțumesc

  4. Un ceas iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker pentru imi monitoriza somnul, ritmul cardic si numarul de pasi zilnic

  5. Un ceas..sunt mereu contratimp iar un ceas ma poate ajuta sa indeplinesc sarcinile cu termen scurt la timp. Fiind “pe fuga” mereu…un ceas iHealth ma va ajuta sa urmaresc si sa inbunatatesc conditia fizica.

  6. Buna…

    Gadget ul ..”perfect”
    Un inel care sa iti monitorezeze pulsul, plus multe alte chestii de genul 🙂
    Cred ca asta ar fi ceva demn de 2015.

  7. -Buna, mi-as dori o pereche de ochelarii care pot fi conctati la internet … o multime de gadget-uri (gps , camera video/foto , telefon etc.) proiectate intr-o pereche de ochelari. Asa vad eu cel mai eficient gadget.

  8. Un ceas care sa monitorizeze activitatea fizică, numărul de pași, distanțele parcurse, cum dormiți, etc. Și iHealth este și un ceas pe care să vă puteți baza.

  9. Ochelarii Google. Pun pariu că sunt mult mai interesanți decât ochelarii mei normari și m-ar face să par mai inteligentă :))

  10. Pentru acest an imi doresc un smartwatch, pentru ca ii pot schimba ecranul, asortandu-l la mai multe tinute destinate muncii de zi cu zi, si pentru a primi o serie de informatii utile despre activitatea mea zilnica in materie de sport, eventual stabilirea unor targete si incercarea atingerii si depasirii lor.

  11. Un ceas moto 360 dar vreau sa fie generatia 2, chiar si asa un smarthwatch te ajuta cu o groaza de chestii si e mult mai util decat un ceas analog. Vreau gen 2 pentru ca as vrea sa rezolve putin autonomia bateriei si sa fie deschis pentru developeri ca sa poata sa faca mai multe aplicatii si sa`i mareasca utilitatea.

  12. un smartwatch dar nu pentru mine ci pentru fiul meu pentru ca si-l doreste de mult timp si o bratara fitness pentru fata mea

  13. Imi doresc un ceas Ihealth de monitorizare a activitatii fizice. Imi doresc sa scad in greutate si acest dispozitiv ma va ajuta sa tin evidenta efortului cotidian depus pentru a-mi atinge obiectivul.

  14. Evidet un ceas iHealth!
    Ma declar un obsedat de geturi si un pasionat de sport, iar un astfel de ceas chiar imi lipeste din “arsenal”!

  15. Imi doresc un ceas tip smartwatch care sa monitorizeze activitatea zilnica, asta pentru ca imi doresc sa imi monitorizez si sa urmaresc, sa imbunatatesc activitatea de zi cu zi. Simt ca am nevoie de activitate fizica si o monitorizare ar fi benefica, eventual indrumari din partea unui astfel de ceas.

  16. Mi-l doresc si va fi al meu! 🙂 sunt accesorii care te ajuta sa-ti continui stilul de viata sanatos, sa te mentii in forma, sa cunosti si sa apreciezi tehnologii de automonitorizare.

  17. un ceas inteligent care sa-mi verifice activitatea fizica. Imi doresc in acest an sa traiesc mai sanatos, atat din punct de vedere al alimentatiei, dar mai ales din punct de vedere al activitatiii fizice. Cred ca un astfel de ceas m-ar motiva sa nu mai fiu sedentar.

  18. Vreau un ceas ca sa il ofer cadou sotuui sa- l ajute sa slabeasca si pentru ca pentru ziua lui se aproprie.

  19. Imi doresc 1 x ceas iHealth wireless activity and sleep tracker ca tot vine ziua mea si sunt o pasionata de Health

  20. Un ceas (de exemplu Moto 360) pentru a avea notificarile de pe smartphone mai aproape de mine.

  21. Imi doresc sa am ca si articol gadget wearable un ceas, pentru ca ar fi folositor pe langa faptul ca imi masoara timpul si ma ajuta sa fiu informata din acest punct de vedere, si cu alte caracteristici extrem de importante precum cele ale premiului oferit.
    Multumesc.

  22. iHealth, ma va motiva sa fac ceva mai multa miscare, sunt putin supraponderal. Putin e putin spus 😀

  23. Un ceas iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker, pentru că mi-ar fi foarte util în activitățile de zi cu zi (monitorizarea activității fizice, numărul de pași făcuți, distanța parcursă etc.)

  24. Vreau o bratara ce poate monitoriza exercitiile prietenului meu. Ca sa o ofer cadou pentru ziua lui ce se aproprie.

  25. Imi doresc de multa vreme un ceas inteligent, imi place design-ul smartwatch-urilor si mi se par foarte interesante functiile lor: de exemplu sa pot primi notificari direct pe ceas, sa pot accepta sau respinge apelurile.

  26. Îmi doresc un ceas iHealth wireless activity and Sleep tracker. Partea cu somnul suna interesant.

  27. Cred ca un gadget care chiar va prinde la public si este utile e chiar acest tip de ceasuri. In rest mi se par prea inovative si nu sunt foarte aplicabile in viata de zi cu zi

  28. Un ceas “I’m Watch” pentru ca se poate conecta la smartphone-ul meu prin Bluetooth, dupa care are exact aceleasi functii. Mi se pare cool.

  29. Mi-as dori acest ceas inteligent iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker pentru sanatatea mea!

  30. Imi doresc in acest an 2015 un ceas , deoarece are o tehnologie noua ce monitorizeaza activitatile fizice.

  31. In 2015 mi-as dori un smartwatch, imi plac ceasurile in general si un smartwatch poate fi un up date pentru mine; dintre cele de pe piata cel mai mult imi place moto 360, pare un ceas clasic si are un design placut.

  32. Am nevoie de un dispozitiv pt a începe un stil de viata mai echilibrat si pt a-mi imbunatati sănătatea. Cred ca acest ceas inteligent mi-ar fi cel mai bun prieten in noul an!

  33. sincer, dupa ce am aflat mai multe despre acest ceas ihealth, mi-am dat seama ca chiar mi-ar trebui unul, nu doar ca mi-ar placea sa-l am. poate asa voi face mai mult sport si voi constientiza cat de importanta este miscarea in fiecare zi, nu doar cand ma simt mai energica si vreau sa mai slabesc putin 🙂

  34. Mi-as dori sa pot castiga iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker,asa as fi cu un pas mai aproape de sanatate.

  35. Smartwatch deoarece mi-ar fi de mare folos, serios acuma smartphone+smartwatch = full option nu mai ai nevoie de altceva.

  36. Se face foarte usor o evidenta activitatiilor zilnice e un ceas inteligent imi doresc ceasu iHealth

  37. Un ceas IHealth imi doresc! chiar vreau sa vad ce poate face pentru mine…mai ales din punct de vedere al masurarii activitatii fizice!
    fb: nadia alina candrea
    Multumesc!

  38. Anul asta mi-as dori smart ceasul I’m Watch, cu care il voi putea conecta la telefonul meu si care-mi va usura munca de zi cu zi.

  39. Intentionez sa ma apuc de sport anul acesta asa ca un ceas ar fi perfect, in opinia mea este mai practic decat orice alt wearable.

  40. astept sa inlocuiesc bratara Jawbone UP 24 cu noul UP3, care are multe caracteristici interesante care sunt monitorizate, bateria tine o perioada foarte lunga si este si fashionable.

  41. Sincer imi doresc demult un ceas dar nu xce fel de ceas ci unul destul de rezistent si destul de bun nu numai la a-mi arata ora….vorba englezilor un “smartwatch” e cel mai bun…

  42. Imi doresc in 2015 un ceas Ihealth pentru masurarea activitatilor zilnice, este rezistent la ploaie, transpiratie sau stropire, acest dispoztiv ma va pastra motivat si ma poate ajuta sa raman activ.

  43. Un smartwatch ar fi perfect. M-ar tine la curent cu tot ce se intampla pe dispozitivele mele (telefon, tableta) si as asculta si muzica la el. 😀
    FB: Alexandra Gavrilă

  44. Un ceas smart mi-as dori,deoarece pentru mine in anul 2015 tinta a fost ca sa fac rost de unu.

  45. Imi doresc chiar acest ceas pentru a-mi monitoriza activitatea zilnica si a duce un trai sanatos.

  46. Smartwatch as mai face economie la bateria telefonului pentru notificarile pe care le primesc tot timpul si trebuie sa verific pe telefon.

  47. Un ceas iHealth wireless activity ca sa stiu cit de bine dorm, cit merg se jos, cum sa slabesc, etc…

  48. Ochelari imi doresc in noul an, imi plac si mi se pare un gaget care te incanta cand nu ai alte activitati

  49. Bratara fitnes imi doresc pentru ca vreau un stil de viata sanatos fara sa mai ascult de nutritionisti si metodele lor.

  50. Un ceas iHealth imi dores in 2015,imi place functiile din dotare,lucrez si intr-un cadru medical si imi prinde bine

  51. Un smartwatch imi doresc,doar am vazut la un prieten si mi se pare un gaget foarte bun cu multe intrebuintari.

  52. Un smartwatch e foarte util si nu mai necesita sa folosesc telefonul pentru unele aplicati,scutesc bateria care si asa nu mai tine ca odinioara

  53. Mi-as dori un ceas iHealth mi-as dori pentru anul acesta! Daca nu-l primesc, am de gand sa-l cumpar! E necesar!!!

  54. O bratara sau un smartwatch care sa ma ajute sa monitorizez activitatea fizica ar fi perfecte pentru a ajunge la greutatea dorita pentru 2015.

  55. Salut , bineinteles ca mi-ar cam placea un astfel de ceas , nu am castigat niciodata nimic moca si am spus sa incerc anul acesta !!

  56. Mi-as dori o tableta sau un smartwatch deoarece m-ar ajuta sami monitorizez mai bine activitatea fizica si lupta cu kilogramele

  57. Îmi doresc un smartring, smartpencil și smartwatch pentru a avea acces la toate informațiile despre mine cât și din exterior.

  58. Mi-as dori un ceas inteligent cu funtie de monitorizare a activitatii fizice, pentru ca astfel as fi mai motivata sa fac mai multe exercitii fizice.

  59. Un ceas mi-as dori pentru ca este cel mai functional, cadranul ar fi potrivit ca marime, si purtat la mana poti vizualiza cel mai bine toti parametri care ma intereseaza

  60. Mi-as dori un ceas iHealth deoarece nu port ceasuri pe mana si de ce sa nu incep prin a purta un ceas destept 😉

  61. Un smartwatch ar fi ideal deoarece mi-ar fi mult mai usor să îl folosesc în timp ce merg pe stradă, fără a-mi verifica mereu telefonul dacă am ceva notificari mai importante.

  62. O bratara ar fi ideala pentru 2015, una care sa includa si un senzor GPS astfel incat sa poata inregistra traseele pe care alergi de exemplu.

  63. Ceas iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker ar fi perfect pentru un regim sanatos care m-ar mentine in forma

  64. imi doresc un ceas iHealth…deoarece doresc sa incep un program personalizat de exercitii fizice si-mi va fi extrem de util

  65. Mi-a dori un ceas iHealth pt ca m-ar ajuta enorm de mult si mi-l doresc din suflet!!Ar fi un cadou minunat.Este util si necesar.

  66. Mi-as dori un ceas iHealth wireless activity and Sleep tracker sau o bratara inteligenta , exact ptr functiile pe care le are . Cred ca m-ar ajuta mult in procesul de slabire

  67. Mi-as dori un ceas iHealth wireless activity and Sleep tracker sau o bratara inteligenta , exact ptr functiile pe care le are . Cred ca m-ar ajuta mult in procesul de slabire

  68. Un ceas iHealth wireless pt am monitoriza activitatea fizica..chear am nevoie pt sanatatea mea…

  69. As vrea niste ochelari 3D care sa imi arate exact ce imi doresc eu, sa expuna in imagini toate gandurile mele! 🙂

  70. O bratara smart cu functia de a masura si arata tensiunea , mi-ar prinde f bine mai ales ca am nevoie de asa ceva

  71. Un Smartwatch , pentru a vedea tot ce este important dintr-o privire, fara a mai fi nevoie sa scot telefonul din buzunar.

  72. Ceas Smart.

    Căci nu am semnal decât într-o cameră din casă iar telefonul rămâne acolo. Dacă aș avea un ceas Smart conectat la el, nu aș mai rata nici un apel… 😉 Poate îmi recomandați voi ceva. Mulțumesc! Succes!
    G.

  73. Imi doresc tare mult ochelarii pentru ca sunt foarte utili si sigur ma scot din plictiseala.

  74. Anul acesta imi doresc un ceas “destept” pentru a simplifica anumite lucruri din viata mea si pentru a avea un control asupra telefonului, dar si o bratara de sanatate pentru a vedea activitatea mea fizica

  75. O bratara smart cu ecran lcd si functia de a masura si arata tensiunea, presiunea sangelui, bataile inimiii pt ca este f utila mai ales pt o persoana draga mie.

  76. o bratara cu proiectie pe brat a meniului smartphoneului pentru a duce experienta water resistant la un nou nivel si pentru mai mult divertisment la plaja. Succes!

  77. Cred ca o bratara, deoarece imi doresc un dipozitiv pentru monitorizarea activitatii si arderea caloriilor.

  78. Un smartwatch deoarece mai ales iarna mi-e greu să-mi scot din geantă telefonul ca să văd dacă am apeluri nepreluate, mail-uri importante, iar dacă îmi monitorizează și activitatea fizică e și mai bine!

  79. Un ceas Ihealth pentru ca iubesc miscarea si sănătatea trebuie întreținuta prin mișcare!,

  80. Orice gadget care sa poate fi încărcat și solar eventual. Toți ne lovim de problema autonomiei la orice înseamnă gadget…. Speram într-o calitate și mai buna a acumulatorilor.

  81. un smartwatch mi-ar fi mai mult decat util, tinand cont ca lucrez la inaltime si risc sa scap telefonul cand suna cineva.

  82. In 2015 as dori un smartwatch cu diagonala de 2 inch dar mai mic decat gear s, capabil sa inlocuiasca pe deplin si cu succes smartphone-ul.

  83. o tableta as fi foarte fericit , ca sa pot comunica , sa ma informez , sa ascult muzica, sa ma joc mi-r fi de mare folos

  84. Zic sa utilati politicienii cu ceasul acesta inteligent sa vedeti cum il dau peste cap cu truda lor pentru cetatean, ba unii or sa fie ofensati ca nu rezista ceasul la cata activitate depun si unde mai pui ca este
    blasfemie sa spui ceas inteligent in loc de politician inteligent.

  85. mi-ar placea ochelarii Google Glass pt a face poze mai usor si sa apelez fara a mai scoate telefonul din buzunar . O zi buna

  86. Ceasul iHealth este gadgetul ideal pentru mine deoarece fac mult sport si momentan nu imi permit sa mi-l achizitionez!

  87. Un ceas iHealth e pe lista de anul asta, am nevoie sa-mi monitorizez efortul depus, incerc sa slabesc 😛

  88. Mi-ar placea si mie un ceas din acesta inteligent in primul rand pentru ca m-ar ajuta in activitatea mea sportiva si al doilea rand pentru ca ceasul e accesoriul meu preferat si caut sa ma mentin la curent cu trendurile mereu.

  89. Îmi doresc un ceas iHealth wireless activity and Sleep tracker. Partea cu somnul suna interesant.

  90. Imi doresc un SmartWatch pentru ca vreau sa intru in forta in noul an facand mult sport si vreau totodata sa imi monitorizez activitatea fizica 🙂

  91. Un ceas inteligent care sa monitorizeze activitatea fizică, numărul de pași, distanțele parcurse este exact ce imi doresc.

  92. Un ceas inteligent ar fi mai preferabil, din moment ce ar putea să mă motiveze destul de mult în a face și mai multă mișcare, având clar o evidență a ceea ce fac.

  93. Eu sunt fan ceasuri, este un ceas inteligent care imi pot monitoriza cu usurinta activitatile

  94. Evident, imi doresc un ceas inteligent! Eu sunt fan ceasuri, in general,un ceas inteligent ar fi cireasa de pe tort in colectia mea!

  95. Mi-ar place foarte mult un ceas performant, un smartwatch, de genul ZGPAX S6 Watch Phone, cu aceleasi abilitati ca cele unui mobil. Te poti conecta si asculta muzica, are navigatie Gps, camera incorporata si multe alte functii.

  96. As putea monitoriza activitatea fizica pentru a o corela cu nivelul glicemiei pentru ca imi plac dulciurile enorm

  97. Imi doresc iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker, sa imi pot monitoriza activitatea fizica.

  98. O batara ! As putea monitoriza activitatea fizica pentru a o corela cu nivelul glicemiei (am diabet tip 2).

  99. Mi-am dorit de Craciun ceasul iHealth wireless activity and sleep tracker, dar Mosul nu a fost atat de darnic… Asa ca l-am trecut si pe lista dorintelor din 2015, deoarece am nevoie sa imi monitorizez activitatea fizica, in conditiile in care miscarea este limitata de orele petrecute pe scaun, la birou.

  100. Sunt foarte grasuta si imi doresc un iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker, pentru a mi putea monitoriza activitatea fizica si a vedea in timp util ce efect are ceeace fac pentru a slabi !

  101. Imi doresc enorm un iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker, pentru a mi putea monitoriza activitatea fizica, sunt cam plinut si mi-ar fii de folos sa vad cum stau in orice moment !

  102. Imi doresc iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker, sa imi pot monitoriza activitatea fizica.

  103. Normal ca imi doresc un iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker, pentru a mi putea monitoriza activitatea fizica

  104. Desigur , imi doresc un iHealth Wireless Activity and Sleep Tracker, pentru a mi putea monitoriza activitatea fizica

    • Bratara sau ceas. Extrem de utile pentru activitatile sportive. As prefera ceva cu heart rate monitor, dar nu e chiar obligatoriu.

Nu se mai pot adauga comentarii.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep