HomeFeaturedFocusHuawei G628, un mid-range cu pret interesant

Huawei G628, un mid-range cu pret interesant

Și cu posibilitatea de a apărea și pe alte piețe în afară de cea din China, sub numele de Huawei Ascend G628. La un preț de aproximativ 160 de dolari, avem primul terminal de la Huawei cu chipset pe 64 de biți. Mai exact MediaTex MT6752 cu procesor octa-core (Cortex-A53) de 1,5 GHz. Alte specificații tehnice legate de acest smartphone sunt date de ecranul de 5inchi și 720p, memoria RAM de 1 GB, stocarea internă de 8 GB, camerele de 8 și de 2 megapixeli. Un Android 4.4 KitKat și capabilități LTE completează configurația acestui telefon. Iar prețul menționat mai sus îl fac să fie o alegere interesantă, de luat în calcul.

Mai este nevoie de o expansiune comercială, știut fiind că majoritatea terminalelor Huawei se impun (și am ca exemplu situația de la noi din țare) în combinație cu ofertele operatorilor. Îmi aduc și acum aminte de perioada în care Huawei Ascend G510 făcea ravagii în oferta Vodafone, pe la noi prin țară, datorită unui preț foarte bun.

Sper să îi calce pe urme și Ascend G628, pentru că este nevoie și de astfel de telefoane. Vom afla cât de curând care este streategia chinezilor de la Huawei pentru acest aparat.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep