HomeFeaturedFocusFaceti cunostinta cu browser-ul Microsoft Spartan

Faceti cunostinta cu browser-ul Microsoft Spartan

clip_image002

În sfârșit Microsoft vorbește oficial despre Spartan, un browser nou, creat pe un alt motor de randare. Spartan va avea o nouă interfață grafică și probabil că va fi făcut expre ca să nu mai semene cu Internet Explorer. Spartan va fi livrat împreună cu Windows 10, numai că nu va fi disponibil în build-ul Insider de săptămâna viitoare.

clip_image004

Joe Belfiore a vorbit astăzi despre trei elemente definitorii pentru Spartan. În primul rând că e optimizat touch și are suport pentru ink – tehnologia de recunoaștere a elementelor touch. Prin ea va fi posibil să se adauge schițe, comentarii direct în paginile web.

clip_image006

A doua treabă, un mod de citire universal, adică Reading Mode din IE într-o variantă mai bună. Îl ai în browser, poți salva informațiile relevate pentru ca ele să fie sincronizate automat pe toate aparatele conectate cu Live ID și Windows 10.

clip_image008

Nu în ultimul rând Spartan va putea să folosească puterea Cortana din Windows 10, adică asistentul virtual să poată intra în acțiune și să aducă informații relevante pe măsură ce navigăm pe net.

Nu e așa că vă place combinația de cuvinte: Cortana, Spartan, Windows 10?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep