HomeFeaturedFocusGoPro lucreaza cu Vislink sa ofere transmisii live si sa concureze HTC...

GoPro lucreaza cu Vislink sa ofere transmisii live si sa concureze HTC Re

Nu aș fi zis că de acolo de unde se află GoPro va fi nevoită să reacționeze rapid atunci când un competitor practic inexistent (HTC) va veni cu ceva îndrăzneț: opțiunea de transmisiune live a imaginilor luate de pe camerele de acțiune. Asta a făcut săptămâna trecută HTC: a oferit utilizatorilor posibilitatea de a transmite live, prin smartphone, pe YouTube ceea ce înregistrează cu Re.

Azi citesc că GoPro a pornit un parteneriat cu Vislink ca să ofere opțiuni similare pe linia GoPro. Soluția presupune folosirea unui mic transmițător care să fie folosit împreună cu camerele GoPro Hero4. Până acum GoPro au fost de departe cele mai bune soluții folosite de entuziaști să filmeze cele mai variate momente de acțiune, sport, suspans. Filmările erau apoi prelucrate și urcate pe YouTube.

Urmând exemplul HTC, GoPro s-a mișcat. În curând o să aflăm mai multe despre parteneriatul dintre GoPro și Vislink.

Pe pagina oficială GoPro aflăm de la Tony Bates:

”GoPro a schimbat modul în care oamenii văd lumea, permițându-le să înregistreze momente deosebite, care să transpună telespectatorul direct în scenă. Acum aceste filmări vor fi disponibile și pentru transmisiuni live, pentru ca evenimentele să poată fi urmărite în direct, făcând practic parte din acțiune.”

Ar fi interesant de știut dacă soluția va merge și pe alte modele și când va fi disponibilă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep