HomeFeaturedFocusO idee foarte faina: cum inchiriezi/testezi gadget-uri

O idee foarte faina: cum inchiriezi/testezi gadget-uri

 

O idee foarte faină pe care aş vrea să o văd şi la noi: Lumoid. E un startup american ce explorează şi exploatează entuziasmul pasionaţilor de gadget-uri oferindu-le o soluţie accesibilă de a testa produse interesante înainte de a le cumpăra. Idee e simplă: vrei să îţi iei un wearable sau un gadget dar nu eşti hotărât pe care să îl iei. Conştientizezi că cerinţele tale s-ar putea să difere de cele ale review-erilor, ce faci?

Te apuci să dai banii pe produs, pierzi ore întregi în magazine jucându-te cu produsele în raft?

NU!

Te duci pe lumoid.com şi închiriezi produsele ce te interesează (bine, dacă eşti american sau locuieşti în SUA). De exemplu pentru a testa 5 gadget-uri wearable pentru o săptămână plăteşti 20 USD dacă nu cumperi niciunul. Dacă unul ţi-a plăcut şi îl cumperi, nu mai plăteşti nimic în plus.

lumoid_jawboneup24

 

Faza faină este că preţul pe care îl dai ulterior, dacă vrei produsul este acelaşi cu cel de pe site-ul producătorului (ex: iei la teste o brăţară JawboneUP 24 şi încă alte 4 produse, cumperi JawboneUP24 cu 129,99 USD, fix preţul de pe site-ul jawbone.com).

jawboneup24

 

Treaba asta cu închiriatul/testatul se mai aplică şi pe zona de PHOTO/VIDEO unde oportunităţile sunt şi mai interesante. Pleci în concediu şi vrei un GoPro de exemplu. Nu trebuie să îl cumperi, dai 3 USD/zi şi ai unul cu tine ca să te distrezi. Sau poate vrei să ai la un eveniment special un super aparat foto DSLR: 30-50 USD şi poţi să îţi faci de cap cu produsul respectiv.

Mi se par preţuri corecte pentru beneficiile oferite. Şi aş apela cu mare plăcere la un serviciu de acest gen: lumoid.com/

Aştept să văd când face şi emag sau vreun operator de telefonie ceva similar. Cred că România ar fi o ţară ideală pentru acest tip de servicii, o demonstrează toţi cei ce vin în vacanţă cu maşini scumpe, închiriate :).

 

 

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep