HomeFeaturedFocusLenovo A6000, un nou smartphone model

Lenovo A6000, un nou smartphone model

De multe ori îmi trec prin faţa ochilor materiale despre terminale ale căror specificaţii combinate cu preţul lor mă fac să fiu tentat să afirm, cu ciudă, în direcţia tuturor brand-urilor autohtone din această industrei un „uite băi, ăştia cum pot să le facă şi voi nu?”. Păcat că aş vorbi singur, nu s-ar schimba nimic. Un astfel de terminal este şi noul A6000 de la Lenovo. Şi o să încerc, în cele ce urmează, să justific afirmaţiile de mai sus.

Lenovo a ales să lanseze modelul A6000 în India, însă s-ar putea să existe şanse să îl vedem şi în alte părţi ale lumii. Şi bin ear fi. Pentru că un smartphone care pentru aproximativ 110 dolari oferă specificaţii decente, este bine-venit pentru cumpărătorii de pe orice piaţă.

Cu un display IPS de 5 inchi şi 720p rezoluţie, un chipset Snapdragon 401 pe arhitectură de 64 de biţi, cu processor quad-core, memorie RAM de 1 GB şi stocare internă de 8 GB, LTE, camere de 8 şi de 2 megapixeli, dual-SIM, un accumulator de 2300 mAh şi un Android 4.4 KitKat, Lenovo A6000 aduce genul de configuraţie pe care mi-ar plăcea să o văd şi pe la noi, sub nume românesc şi la sub 400 de lei. Slabe şanse!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep