HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Note si Mi Note Pro se vor putea comanda la...

Xiaomi Mi Note si Mi Note Pro se vor putea comanda la nivel global

Nu este vreo punere în practică a promisiunii de expansiune globală pe care o tot reiterează producătorul chinez, dar pe care este decis să o respecte cam ca ăştia de la guvernare promisiunea cu autostrada Comarnic-Braşov (sau Oprescu deadline-ul cu metroul din Drumul Taberei)! Nu, Xiaomi va vinde în mod direct terminalele sale doar pe pieţele pe care a pătruns deja oficial, adică vreo câteva ţări asiatice.

Însă Oppomart, un magazin online, pare dispus să treacă de aceste bariere şi să ofere cele două terminale publicului mai larg. Nu este foarte clar când anume se va întâmpla acest lucru, cel mai probabil după vreo repriză două de flash sale în stil Xiaomi, care să ne arate clar cât de căutate sunt telefoanele acestui producător. După ce orgoliul le va fi gâdilat suficient cu această operaţiune, probabil că Oppomart va putea să le livreze. Vestea bună, lăsând la o parte această aşteptare, este că preţurile la care cele două telefoane au fost deja listate pe Oppomart (deocamdată doar la nivel informativ) şi sunt destul de apropiate de cele oficiale.

mi-note-6

Mai exact, Xiaomi Mi Note va costa 399 dolari, iar fratele său mai profesionist, Mi Note Pro, aproximativ 599 dolari. Chiar şi dacă adăugăm taxele de transport, preţurile îşi păstrează din decenţă, având în vedere configuraţiile oferite. Să vedem acum cât de aproape de ţara noastră este dispus să trimită Oppomart.

via Oppomart

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep