HomeFeaturedFocusLenovo Vibe X2 Pro, telefonul cu flash detasabil

Lenovo Vibe X2 Pro, telefonul cu flash detasabil

Trebuie să recunosc că am fost tentat sa spun blitz, dar am avut o reținere și am mers pe varianta de formulare mai modernă. Noul telefon de top de la Lenovo nu se remarcă doar prin acest accesoriu cu formă inedită, care se conectează la jack-ul audio de 3,5 mm, ci și prin camera foto frontală de 13 megapixeli, cu care va face o pereche inedită și împreună vor cuceri inimile amatorilor de selfie-uri de calitate. Și în partea din spate, telefonul are o cameră tot de 13 megapixeli, cu propriul flash de această dată. Deci fotografii cu smartphone nu au ce să comenteze.

lenovo flash

Nici cei care caută mai degrabă calități de smartphone nu ar avea motive să fie nemulțumiți, pentru că Lenovo Vibe X2 Pro vine cu un chipset Snapdragon 615 (pe 64 de biți) cu procesor octa-core de 1,5 GHz (Cortex-A53), un display IPS LCD de 5,3 inchi și 1080p, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 32 GB, un acumulator de 2410 mAh și doar un Android 4.4. Nu asta este partea cea mai neplăcută a acestui terminal, ci faptul că cei care s-au entuziasmat la toate aceste specificații mai au de așteptat. Cam până în aprilie anul acesta.

Totuși, un preț frumos în momentul în care se va pune în mișcare, poate să mai aline din supărarea pricinuită de atâta așteptare.

via Lenovo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep