HomeEvenimenteCESSony pune accentul pe imbunatatiri la CES-ul de anul acesta

Sony pune accentul pe imbunatatiri la CES-ul de anul acesta

Cu alte cuvinte, fără prea multe lansări de produse noi, cei de la Sony și-au focusat mare parte din eforturi pe îmbunătățirea unor produse existente deja în ofertă și pe încheierea de noi parteneriate care să ofere utilizatorilor existenți o experiență mai intensă.

“Abordarea noastră în ceea ce privește tehnologia smart este bazată pe fundamentele oferirii unor experiențe variate și aprofundate în utilizare, dar și multiple variante de produse atractive și funcționale”, a declarat  Kaz Tajima, Senior Vice President, Head of UX Creative Design and Planning la Sony Mobile Communications. “Extiderea funcționalităților Lifelog, atât din punct de vedere a interfeței deschise API, cât și a viziunii noastre în ceea ce privește noile concepte de dispozitive portabile, va permite partenerilor creativi integrarea propriilor aplicații și servicii în platforma noastră, astfel oferind utilizatorilor noștri acces la cel mai bogat și variat ecosistem de dispozitive portabile.”

Atrage atenția ediția din oțel inoxidabil a ceasului smart Sony SmartWatch 3, dar și accesoriul dedicat acesteia care va permite compatibilitatea ceasului cu orice brățară de 24 de mm. Atrage, de asemenea, atenția și faptul că, cel puțin deocamdată, Sony nu prea iese în evidență la această ediție de CES pe partea de dispozitive mobile. Noroc că încă mai avem destul din acest eveniment, așa că mai este timp și pentru Sony.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep