HomeFeaturedFocusLG a avut un 2014 bun

LG a avut un 2014 bun

Cel puțin pe segmentul de smartphone, cifrele coreenilor arată bine, iar creșterea este undeva în jurul a 25 de procente de la an la an. Ceea ce este o realizare, mai ales în condițiile în care unii mai și scârțâie la aceste cifre. Totul este relativ însă, unii se laudă cu creșteri absolute, alții cu dinamica cotei de piață, depinde din ce perspectivă arată mai bine lucrurile.

Cert este că LG a reușit să vândă în 2014 59,6 milioane de unități (comparativ cu 47,6 milioane in 2013), lucru care, conform unor analiști din coreea (probabil ușor subiectivi) îi poate propulsa pe locul al treilea la nivel global. Loc pe care, sunt gata să pun pariu, nu îi vom mai vedea pe Xiaomi, cei care au pierdut mai multă energie trâmbițând că s-au agățat de podium în trimestrul al treilea al anului trecut, decât să o consume păstrând sau îmbunătățind această poziție.

Revenind la LG, aceștia sunt optimiști și pentru 2015! Să le iasă, pentru că fac telefoane bune. A demonstrat-o seria G, în frunte cu LG G3 și o demonstrează și cifrele de mai sus.

via Korea Herald

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep