HomeFeaturedFocusLG a prezentat noua gama de monitoare. 4K si Ultra-Wide la ordinea...

LG a prezentat noua gama de monitoare. 4K si Ultra-Wide la ordinea zilei

Pe lângă noua gamă de televizoare OLED și LG G Flex 2, coreenii au mai adus la CES și câteva monitoare. Unele ultra-wide (21:9), unele cu ecran curbat chiar, dedicate destul de targetat înspre gamerii înrăiți. Bine, pot avea și alte arii de utilizare, dar mă gândesc că cel puțin cele cu display-ul curbat merg clar înspre partea de gaming și entertainment. Sunt vizate însă și alte profesii care presupun perioade mari de timp petrecute în fața monitoarelor.

“LG’s premium 21:9 UltraWide monitors are designed with the unique needs of consumers in mind. The industry has come a long way from the days when one display design was thought to be suitable for all users. With the amount of time we spend in front of monitors, there’s a lot of room for specialized monitors in our lives,” a declarat In-kyu Lee, Senior Vice President și șef al diviziei TV și monitoare al LG Electronics Home Entertainment Company.

Primul astfel de model este 34UM67. Cu un display plat, de 34 de inchi, monitorul înglobează tehnologia FreeSync de la AMD, dar și alte caracteristici, precum Black Stabilizer sau Dynamic Active Sync. Toate pentru o experiență de gaming de neuitat.

LG_UM67_Monitor

LG 34UC97 propune aceeași diagonală, o rezoluție de 3440 x 1440 pixeli și, de această dată, un ecran curbat. Producătorul în vede îndreptându-se și înspre oamenii de creație și fotografii profesionști, care caută mai mult spațiu de lucru. O versiune similară, tot cu ecran curbat, dar despre care LG spune că are o arie mai largă de adresabilitate (să sperăm că prin preț) este reprezentată de modelul 34UC87M.

LG_34UC87M_Monitor

În fine, pentru amatorii de filme, modelul Digital Cinema 4K (31MU97), renunță la formatul Ultra-Wide, dar plusează la capitolul rezoluție, până la 4096 x 2160 pixeli. Conținut să fie!

Deocamdată, LG nu a furnizat niciun fel de detaliu legat de disponibilitatea sau prețul acestor noi modele de monitoare. Iar partea de prețuri mă face destul de curios.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep