HomeFeaturedFocusSaygus V2, sau cum arata telefonul ideal

Saygus V2, sau cum arata telefonul ideal

Mă rog, telefonul aproape ideal, pentru că noi, cei pasionați de lumea smartphone, suntem destul de pretențioși și greu de satisfăcut în materie de dispozitive și avem mereu ceva de reproșat. Nu există un smartphone ideal. Dar alta este ideea acestui material și o să încep cu scuzele de rigoare din partea mea pentru că nu am știut până astăzi că există o companie (sau un grup de entuziaști) care se numește Saygus. Și rușinea este cu atât mai mare cu cât nu sunt la prima tentativă de a face un smartphone de top. Ei și-au propus să adune la un loc toate specificațiile la auzul cărora un utilizator hardcore freamătă măcar puțin. Mă rog, aproape toate specificațiile, pentru că, nu-i așa, nu există telefonul ideal!

Saygus V2 propune un chipset Qualcomm cu procesor quad-core la 2,5 GHz, un ecran de 5 inchi și 1080p și 3 GB de memorie RAM. Cam acestea sunt cele mai subțirele specificații ale sale. Pentru că restul sunt și mai și! Camere foto de 21 și de 13 megapixeli, stocare internă de 64 GB cu suport pentru încă 256 GB prin microSD (oferă suport pentru două card-uri de pe care poate boota diferite sisteme de operare), boxe frontale Harman Kardon, carcasă protejată cu kevlar. Și toate acestea la un preț între 400 și 600 de dolari.

Eu sper că un astfel de smartphone va ajunge în producție (deocamdată este doar în stadiul de prototip). Și că, odată lansat oficial, se va bucura de un departament de vânzări profesionist. Altfel, șansa de a rata groaznic startul, la fel ca OnePlus One, este destul de mare și ar fi păcat.

via Engadget      

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep