HomeFeaturedFocusLupta stransa pentru podiumul vanzarilor de smartphone pe 2014

Lupta stransa pentru podiumul vanzarilor de smartphone pe 2014

Nu mai departe de ieri am văzut cifrele postate de LG și creșterea de 25% față de 2013. Noroc că nu m-am lăsat purtat de val și am atras atenția asupra judecății subiective cu care analiștii din Coreea au apreciat că LG are șanse mari să urce pe poziția a treia a topului vânzărilor de smartphone din 2014. Pentru că alte cifre ale altui producător au ieșit la iveală și arată mai bine. Atât la creșterea procentuală de la an la an, cât și la numărul absolut de terminale vândute pe parcursul anului trecut.

Este vorba despre Huawei, care, conform unor cifre oficiale, publicate de Huawei Consumer Business Group, a vândut în 2014 aproximativ 75 de milioane de telefoane smart, înregistrând o creștere de 45 de procente față de anul trecut. Cifrele se regăsesc și în veniturile companiei, care au depășit, pentru prima dată, bariera de 10 miliarde de dolari (12,2 miliarde dolari mai exact).

În perspectiva acestor cifre, aștept cu mare interes și cifrele oficiale ale altor mari producători care emit pretenții la locul al treilea al acestui top. Deocamdată, primele două poziții par destul de bine rezervate. Chiar și așa, lupta va fi interesantă, așa cum deja prevedeam!

via Huawei

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep