HomeGames ArenaMedieval Engineers anuntat

Medieval Engineers anuntat

Keen Software, studioul responsabil pentru Space Engineers, anunță ceva cu totul nou și complet diferit, Medieval Engineers. Jocul este realizat de o echipă nouă din cadrul studioului, și este tot un joc despre construit lucruri, numai că în loc să fie amplasat în spațiu, este în evul mediu.

Conceptual este la fel ca Space Engineers, dar are o serie de diferențe, adică pe lângă faptul că în loc de nave construiești castele. Jocul va include blocuri mecanice, capabile să acționeze asupra mediului sau să fie acționate de mediu, ca de vânt spre exemplu. Va ține cont de integritatea structurală a construcțiilor, din moment ce gravitația există aici, și va beneficia de PBR, acea redare grafică mai fistichie a materialelor.

Dacă vă întrebați ce rost ar avea un astfel de joc atunci când poți construi deja rachete, răspunsul ar trebui să fie evident. Poți construi castele, oricum vrei, fără nici un fel de limitare, iar apoi, poți să le asediezi cu catapulte construite tot de către tine. Alternativ, în multiplayer poți să asediezi castelele altora. E ca un vis devenit realitate.

Medieval Engineers va exista într-o stare de simbioză cu Space Engineers, cele două jocuri urmând să își împrumute reciproc tehnologie și idei de design. Jocul va fi disponibil pe Early Access în curând.

Trebuie să spun că văzând jocul în acțiune, mă gândesc în urmă cu vreo opt ani, când admiram pentru prima oară o demonstrație la DMM, și rămâneam mască la ce s-ar putea să fie parte dintr-un joc odată și-odată, iar acum, s-a adeverit. După 8 ani, de la un studiou indie, care practic nici nu folosește DMM. Și cu ocazia asta, chestie amuzantă, Quantum Break folosește DMM.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep