HomeGames ArenaMinecraft chiar este popular!

Minecraft chiar este popular!

Chiar dacă Minecraft este acum o parte din marea familie Microsoft, nu înseamnă că a fost abandonat de toată lumea, ca un Games For Windows Live muribund. Dimpotrivă, Mojang anunță că în ultimele zile s-a petrecut un eveniment foarte important, un milion de jucători!

Ca să clarific, nu un milion de unități vândute sau de conturi înregistrate, jocul a trecut de asta ca Star Citizen de un milion de dolari (ăsta se apropie de 70, dacă erați curioși). E vorba de un milion de jucători simultani pentru varianta de PC a jocului, și doar cea de PC.

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, asta ar fi cu un milion mai mulți oameni dornici să cumpere și să joace ceva care n-a avut vreodată pic de marketing, decât ar vrea anumite companii să accepte că există, deoarece ar contamina perfecta lor idee că pe PC doar se piratează și nimic nu se vinde vreodată. Că este un ținut sălbatic în care numai cel cu DRM-ul cel mai puternic poate supraviețui.

Și înainte să spuneți că Minecraft este excepția care confirmă regula, urăsc sintagma aia și voi lovi pe oricine o folosește peste față cu un păstrăv, pentru că înseamnă fix nimic. Nu există nici o regulă referitoare la asta. E ca și cum ai spune că păsările zboară pentru că au aripi, dar elicopterele sunt o excepție și confirmă cumva regula pentru că nu sunt păsări.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep