HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A7 prezentat oficial

Samsung Galaxy A7 prezentat oficial

În sfârșit avem și datele oficiale despre acest smartphone care vine să întregească o serie formată de Galaxy A3 și A5. Mai rămâne un loc liber, la A9, cine știe ce se poate întâmpla. După ce morișca zvonurilor a lucrat aproape bine, a rămas totuși loc de noutăți la nivel de display și de chipset, acolo unde informațiile din trecut nu au fost tocmai exacte. Așadar, să trecem la configurațiile complete ale celor două versiuni de Galaxy A7, pentru că vor fi două echipări la nivel de chipset.

Elementele comune sunt date de ecranul HD Super AMOLED de 5,5 inchi, despre care așteptările la nivel de rezoluție erau mai mari, de cele două camere de 13 și de 5 megapixeli, de acumulatorul de 2600 mAH, de memoria RAM de 2 GB și de stocarea internă de 16 GB, de Android-ul 4.4.4 KitKat cu promisiune de update la 5.0 Lollipop. Tot aici putem include LTE-ul și slotul microSD.

Diferența este dată de chipset. Va exista o versiune cu chipset Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 de biți, cu procesor octa-core (patru nuclee la 1,5 GHz și patru la 1,0 GHz) care permite și funcționalități dual-SIM și una cu chipsetul Exynos 5430, de această dată pe 32 de biți, tot octa-core (cu patru nuclee la 1,8 GHz și patru la 1,3 GHz). Probabil că de aici vor pleca și diferențele de preț și de disponibilitate geografică. Dar, deocamdată, acestea sunt doar supoziții, pentru că informațiile oficiale despre aceste subiecte lipsesc. Tot ceea ce știm este că telefonul va deveni disponibil pentru vânzare undeva în luna martie a acestui an.

via Samsung Tomorrow

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep