HomeGames ArenaPreview Mortal Kombat X

Preview Mortal Kombat X

Mortal Kombat. Dacă e vreun nume ce răsună mai mult în mintea societății ca exemplul principal de violență fără limite, atunci este cu siguranță Mortal Kombat. Mai bine de 20 de ani de jocuri în care am putut să fatalizăm un drum sângeros către demografica de care restul lumii se teme, pentru că studii fără nici un fel de credibilitate spun că jocurile ne transformă în criminali în serie. Vă întreb, de când a fost lansat Mortal Kombat, câte incidente neplăcute i-au fost atribuite? Adică, da, lupte în joacă și încercări repetate de-a invoca gheață pentru a transforma oponentul într-o statuie nu erau rare, dar nu prea vedeai oameni încercând fatalități. Nu de alta, dar era cam greu să te transformi într-un balaur și să înghiți pe altcineva. Atrag atenție asupra vârstei jocului pentru că deși ideea de bază a seriei a rămas aceeași, snopește în bătaie oponentul până ce poți să îi smulgi brațele și să îi zdrobești căpățâna cu ele, Mortal Kombat s-a schimbat.

MortalKombatXPreviewIMG11

Mecanic, vorbind, este un joc foarte diferit de ce era pe vremuri. Chiar și față de ultima sa iterație, dar mă refer în special la ce era Mortal Kombat pe vremuri, pentru că eu acolo am trăit. De când seria a abandonat PC-ul, oricât de mult aș fi vrut, n-am avut cum să îl joc. N-am văzut cum personajele căpătaseră temporar stiluri multiple de arte marțiale, cu atacuri diferite. N-am văzut cantitatea nebună de personaje ce era prezentă în Armageddon, precum un Zombie Liu Kang. N-am văzut în acțiune nici opțiunea de-a crea un personaj propriu, posibil cineva de care nu îți plăcea foarte mult, pe care apoi să îl faci piftie în mod repetat. Funcția asta cea din urmă nu cred că va fi disponibilă. Poate vor scoate ceva din joben în următoarele luni, lansarea jocului fiind destul de aproape, luna aprilie. Atunci Mortal Kombat X va sosi, X-ul venind de la numărul 10, nu pentru că este cool. Mortal Kombat nu are nevoie de un X în nume ca să fie cool, pentru că este deja Kool.

MortalKombatXPreviewIMG06

Studioul NetherRealm lucrează acum de zor la el, încercând să ofere experiența clasică de Mortal Kombat pe hardware-ul modern, pe consolele contemporane și desigur, pe PC. Nu pe PC la doi ani după, ci pe PC din start, sau aproape din start. Poate nu îl vor amâna în mod spontan, cum este obiceiul pentru jocuri ce nu prea mai vizitează platforma noastră dragă de câțiva ani. Suntem pe drumul remedierii acestei nedreptăți. Chiar dacă nu ar strica în nici un fel o actualizare a lui Deadly Alliance, Deception și Armageddon pentru sistemele moderne, mă voi mulțumi măcar cu un Mortal Kombat X lansat la timp pe PC.

Citiți continuarea pe Games Arena

1 COMENTARIU

  1. Va fi lansat in paralel si pe PC pentru ca au observat ca s-a vandut bine pe PC chiar si la mult timp. Eu am MK 9 si pe PC si pe PS3. Il voi cumpara pe PC cu siguranta. Vad ca pe PS3 e alt developer. Sper sa nu fie diferenta intre platformele vechi si cele next-gen.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep