HomeFeaturedFocusMeizu, un pas intr-o directie interesanta cu M1 Mini

Meizu, un pas intr-o directie interesanta cu M1 Mini

Direcția la care fac referire nu este dată deloc de specificațiile tehnice ale acestui terminal, nu că acestea nu ar fi mai mult decât decente, sau de prețul telefonului. Inovația celor de la Meizu (și o chestie care ar fi trebui să fie normală, dacă e să mă întrebați pe mine) este dată de poaibilitatea de a alege din trei variante identice ale aceluiași aparat, cu sisteme de operare diferite. Flyme OS, derivat din Android, dezvoltat de Meizu, YunOS, sistemul de operare al Alibaba, sau Ubuntu, poate cea mai inedita versiune și cea mai atractivă pentru noi, consumatorii din afara Chinei.

Îmi place ideea, deși este utopic, de telefon pentru care să poți alege sistemul de operare. Măcar între Android și Windows Phone, că nu cred că iOS-ul coboară de pe soclu. Dar hai că am delirat destul!

Meizu M1 Mini propune un display de 5 inchi și 720p sau o cameră foto de 13 megapixeli. Sunt doar câteva dintre specificațiile sale, care încă nu au fost confirmate oficial. Tot la nivel de speculație, avem un preț de aproximativ 120 de dolari, pe care, cel mai probabil pe 28 ianuarie, la evenimentul de lansare, îl vom vedea și confirmat. Ubuntu la 120 de dolari nu sună rău deloc. Măcar așa, pentru o experiență exotică.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep