HomeFeaturedFocusPrimele imagini clare cu HTC Hima, urmatorul One M9?

Primele imagini clare cu HTC Hima, urmatorul One M9?

HTC-One-M9-2015-Proto1

Aşa ne lasă să credem cei de la NWH, care au postat astăzi un set de imagini ce ar trebui să fie un prototip pentru HTC Hima, următorul flasghip HTC, aşteptat să fie prezentat pe 1 martie la MWC 2015, Barcelona.

Dacă e să ne luăm după imaginile prezentate avem de a face cu acelaşi design, cu foarte puţine (dacă nu inexistente) modificări şi o schimbare radicală în ceea ce înseamnă fanta camerei foto. Zvonurile din ultimele zile spun că HTC ar fi renunţat la ideea de UltraPixel pentru camera principală, aducând tehnologia doar pentru cea frontală. În timp ce camera principală o să primească un senzor de 20 MP, probabil cel mai mare de pe un Android în momentul de faţă.

Poate că se va păstra şi ideea de Duo Camera, o funcţie interesantă adăugată lui One M8, prin care pozele puteau să fie modificate şi ulterior, schimbând focalizarea.

HTC-One-M9-2015-Proto2

Nu se vede nicio schimbare în ceea ce înseamnă fantele pentru boxe, ceea ce ne poate face să credem că avem de a face cu aceiaşi tehnologie ca şi pe One M8, cu toate că zvonurile ne spun că am putea vedea şi Dolby Laboratories Inc.’s Dolby 5.1 audio technology.

Din câte ştim până acum, One M9, adică Hima va putea avea o rezoluţie Quad HD şi un procesor mult mai rapid, construit pe cipset-ul Snapdradon 810 de la Qualcomm.

Că este sau nu adevărat o să aflăm. Şi exact aşa cum mă aşteptam, HTC nu poate să păstreze secretul prea mult timp. Până pe 1 martie mai e mai bine de o lună şi leak-urile abia au început. E oportun să ne aşteptăm şi la altele.

Eu sunt puţin dezamăgit, aşteptam să văd altceva de la HTC. Poate totuşi pozele astea nu reprezintă produsul final.

Vedem.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep