HomeFeaturedFocusLG G4 intra in hora speculatiilor

LG G4 intra in hora speculatiilor

Dacă tot am văzut ieri două viitoare flagship-uri duelându-se în specificații neconfirmate oficial (este vorba despre HTC One M9 și Sony Xperia Z4), iată un nou dansator care intră în horă și începe să prindă ritmul. Dansatorul este viitorul LG G4, nume încă neconfirmat, iar pasul pe care l-a prins din prima este dat de prezența chipsetului Snapdragon 810 pe care și acesta se va baza. Cel puțin așa afirmă o publicație electronică de specialitate din Grecia. Ce ți-e și cu sursele ăstea!

Un alt pas în față prin comparație cu predecesorul său va fi făcut, se pare, la capitolul cameră foto. Acolo unde, chiar dacă nu mai ține ritmul de 20 de megapixeli din sârba de ieri, LG G4 este aproape, cu zvonita sa cameră de 16 megapixeli. Tot din aceleași surse.

Mi-ar plăcea destul de mult să văd toate aceste flagship-uri ieșind pe piață în același timp. Astfel, nu vor mai exista avantaje date de nerăbdarea publicului în favoarea celui care se mișcă cel mai repede. Plus, așa vom vedea și cine area cea mai pusă la punct rețea de distribuitori. Și, dacă nu fac vreo înțelegere, am avea și prețuri ceva mai cinstite. Știu, este doar utopie!

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep