HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A3 si A5 lansate oficial in Romania

Samsung Galaxy A3 si A5 lansate oficial in Romania

În cadrul unui eveniment inedit desfășurat aseara, Samsung a prezentat oficial în România cele două modele de smartphone Galaxy A3 și Galaxy A5 (lipsește Galaxy A7 pentru a întregi familia). Am avut parte de o surpriză din punct de vedere tehnic, din partea lui Galaxy A3, care se prezintă nu cu o memorie RAM de 1 GB, așa cum am spus în momentul anunțului oficial la nive global, ci cu una de 1,5 GB. Este un pas important, care îl diferențiază și pe Galaxy A3 de zona de entry-level.

În rest, ambele telefoane pun accentul, ca de altfel și evenimentul de aseară, pe camera foto frontală de 5 megapixeli, dedicație clară pentru generația tânără, generația selfie. În două cuvinte, selfie și metal. Cam asta este seria Galaxy A de la Samsung.

Samsung Galaxy A

„Prin noua serie Galaxy A, Samsung răspunde nevoilor diferite de performanţă ale utilizatorilor, oferindu-le acestora două noi smartphone-uri prin care să îşi exprime stilul. Vorbim de cele mai subțiri smartphone-uri Samsung de până acum, din metal, cu caracteristici tehnice superioare, specifice seriei Galaxy, pentru ca utilizatorii tineri să aibă parte de conţinut media de calitate, care să fie împărtăşit cu uşurinţă pe reţelele sociale”, a spus Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România.

Mircea Stoicescu_Samsung

Partea frumoasă legată de cele două terminale este dată de faptul că ele sunt deja disponibile în ofertele operatorilor.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep