HomeFeaturedFocusSamsung lanseaza Galaxy Grand Max

Samsung lanseaza Galaxy Grand Max

Spre deosebire de marea masă a producătorilor, care au arătat tot ceea ce au mai bun la CES, Samsung a ales să facă acest anunț în țara natală. Poate fi și un semn că terminalul se va adresa doar pieței din Coreea, dar, la fel de bine, îl putem vedea călătorind și spre alte piețe, mai occidentale. Nu de alta, dar de arătat, arată interesant, cel puțin pe hârtie. Și propune vreo două caracteristici destul de demne de apreciere.

Mai exact, memoria RAM de 1,5 GB, care îl propulsează peste media categoriei mid-range și camera foto frontală, de 5 megapixeli, dedicată evident amatorilor de selfie-uri (mai ales prin comenzile vocale pe care le acceptă și prin unghiul de deschidere de 120 de grade). Restul caracteristicilor tehnice sunt în limitele aceste categorii de mijloc. Un chipset Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,2 GHz (Cortex-A53), un ecran de 5,25 inchi și 720p, 16 GB pentru stocarea internă, camera foto principală de 13 megapixeli, un acumulator de 2500 mAh și un Android 4.4.4.

În Coreea, terminalul va fi pus în vânzare încă de mâine, la un preț de aproximativ 290 de dolari. Aici cred că este una dintre cauzele scăderii vânzărilor Samsung. Ușoara supraevaluare a terminalelor sale, care face ca acestea să plece cu un handicap serios în fața competitorilor, fie ei de la brand-uri de tradiție sau de la jucătorii mai noi din industrie. Aici, dar și la faptul că, în ciuda promisiunilor de reducere a numărului de terminale lansate pe parcursul unui an, Samsung aruncă pe piață noi și noi telefoane, mult prea puțin diferite unele de altele. Și toate cam scumpe!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep