HomeFeaturedFocusLG Home Entertainment Company are planuri mari pentru 2015

LG Home Entertainment Company are planuri mari pentru 2015

Noul Executive Vice President și CEO al LG Home Entertainment Company, Brian Kwon, pare hotărât ca în mandatul său lucrurile să se miște în direcția bună. În cadrul unei întâlniri cu presa din cadrul ediției de anul acesta a CES, Brian Kwona a schiţat planurile companiei în privinţa produselor, marketing-ului şi tehnologiei TV pentru anul acesta, strategii agresive care au ca scop îmbunătăţirea competitivităţii şi profitabilităţii LG.

“Suntem determinaţi să stimulăm creşterea din domeniul business-ului de home entertainment de generaţie viitoare prin furnizarea de soluţii şi servicii inovatoare,” a declarat Brian Kwon. “Vom creşte profilul brand-ului LG pe pieţele din întreaga lume prin realizarea de produse foarte diferenţiate, de talie mondială, inclusiv televizoare OLED şi ULTRA HD. În acelaşi timp, vom îmbunătăţi strategia de convergenţă, care ne va permite să integrăm o multitudine de soluţii din categoria Internet of Things, integrare care, la rândul său, va permite utilizatorilor de produse LG să îşi conecteze televizoarele cu alte dispozitive fără probleme,” a adăugat Brian Kwon.

Pentru a atinge acest deziderat, LG are conturate patru direcții, patru strategii de bază, fiecare cu un scop individualizat: menţinerea poziţiei de lider pe piaţa mondială de televizoare OLED, extinderea gradului de penetrare al LG pe piaţa de televizoare 4K, dobândirea unei poziţii dominante în ceea ce priveşte o experienţă de utilizare excelentă şi consolidarea competitivităţii produselor sale IT şi AV. Dacă la final, toate acestea se vor reflecta în produse de calitate, pe care consumatorii le vor aprecia, atunci vom putea spune cu siguranță că a fost o strategie câștigătoare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep