HomeEvenimenteCESSmartphone cu ecran curbat pe ambele margini

Smartphone cu ecran curbat pe ambele margini

Inițiativa Samsung de a oferi un smartphone cu ecran curbat într-o parte nu a rămas neobservată, cel puțin din partea concurenților. Așa se face că la CES 2015 ceilalți coreeni, adică LG, au arătat un rival pentru Galaxy Edge. Vorbim despre un smartphone cu display de 6 inci, Active Bending OLED, rezoluție de 1280×720 pixeli și o grosime de 0,7 mm.

lg bend 2

Are și ceva în plus: ambele margini sunt rotunjite lăsând icon-urile să se vadă într-un mod interesant. Există și utilitate dincolo de afișarea tehnologiei? Poate că da, rămâne să vedem când aparatul va ieși pe piață și dacă va ieși.

După cum se poate vedea, folosește tot Android cu câteva mici adaosuri: un rând extra de icon-uri pe partea dreaptă, înclusiv în zona butoanelor touch.

lg bend 3

Cei ce l-au folosit sunt de părere că există o justificare practică pentru folosirea ecranelor curbate: introducerea de elemente de control pe lateral face navigația mai simplă, cel puțin pentru aplicațiile multimedia. Putem să îi credem.

După ce m-am jucat puțin cu Samsung Galaxy Edge nu pot să spun că ideea folosirii unui ecran curbat îmi surâde, e puțin cam incomod de folosit. Totuși, e vorba de obișnuință care se dezvoltă în timp.

Pe de altă parte, doar 1280×720 pixeli rezoluție nu e chiar ceva după care să fim înnebuniți în 2015.

via theverge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep