HomeFeaturedFocusHTC One M8: cum adaugi/elimini widget-uri pe lockscreen

HTC One M8: cum adaugi/elimini widget-uri pe lockscreen

 

Știați că HTC Sense de pe HTC One M8 permite folosirea de widget-uri pe lockscreen? Adică să aveți informații relevante direct pe ecranul de blocare? Să zicem intrările din calendar, mesajele din GMAIL, informațiile din Google Now, toate astea fără să fie nevoie să deblocați telefonul. Le aveți la îndemână direct pe ecran.

Facilitatea este gratuită și există preinstalată pe HTC One M8. Ca să vă puteți folosi de ea trebuie să o activați din Settings, Security și bifați Enable lock screen widgets.

Screenshot_2015-01-10-17-08-05

Odată activată, ea poate să fie folosită.

Blocați ecranul de pe HTC One M8. Acum trageți cu degetul pe ecran de la dreapta spre stânga și o să vedeți un semn mare + pe ecran. Apăsați pe el și va fi nevoie să deblocați telefonul.

Screenshot_2015-01-10-16-59-05Screenshot_2015-01-10-16-59-21

Acum selectați unui din widget-urile disponibile, oricare vreți să apară direct pe lockscreen. Vă recomand să folosiți fie Calendarul fie Google Now. Sună bine și folosirea GMAIL însă am dubii că veți dori ca oricine să vă vadă mesajele – pentru că trebuie să fiți conștienți că folosind un widget pe lockscreen, expuneți niște date care pot să fie consultate fără să fie nevoie de deblocarea smartphone-ului.

Screenshot_2015-01-10-16-59-28Screenshot_2015-01-10-17-00-34

După ce ați ales widget-ul dorit, testați-l: din ecranul lockscreen trageți spre stânga și veți vedea că widget-ul ales funcționeaăză. În imaginea de mai sus vedeți Google Now în acțiune.

Asta e.

Dacă vreți să renunțați sau să schimbați widget-ul atunci trebuie să trageți spre dreapta din ecranul lockscreen și apoi să țineți apăsat pe widget. Va apărea opțiunea de eliminare (Remove) și trageți acolo widget-ul. El va dispărea.

Sper să vă fie și vouă de folos.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,

    Am nevoie ajutor…. Am facut update htc one m8 si nu mi mai apare la setari optiunea de adaugare a widget urilor in lockscreen. Inainte de update aparea … In plus , nu mi mai apare nici apljcatia google cand tragi cu degetul de jos in sus pe homescreen. Ce pot face??? Mi a mai aparut dupa instalare un text cum ca a fost introdusa cartela sim si daca doresc sa fac ceva setari automate de la reteaua de telefonie. Am dat accept dupa care mi a sters toate aplicatiile pe care le aranjasem eu pe pagini.

    Astept un raspuns va rog! Multumesc

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep