HomeEvenimenteCESUnder Armour si HTC colaboreaza pe zona de wearable

Under Armour si HTC colaboreaza pe zona de wearable

under armour

Nu vi s-a întâmplat să vedeți că branduri pe care le apreciați separat ajung să colaboreze pentru produse noi, pe care le găsiți interesante? Eu am avut plăcerea să constat asta de mai multe ori până acum. La un moment dat a fost Audi cu Nav’N’Go, zilele astea am văzut Audi și LG pentru ca azi să aflu de Under Armour și HTC. Ultimele două au prezentat la CES 2015 intenția de a colabora pentru următoarea generație de produse wearable de fitness dezvoltată de Under Armour.

Lindsey_Vonn_Under_Armour_a

HTC a specificat faptul că va construi niște produse care să fie compatibile cu UA Record, aplicația mobilă de fitness a Under Armour. Ce, când, cum? Nu știm încă.

Cert este că Peter Chou, CEO-ul HTC a declarat că ”Inovația din zona de aparate mobile a schimbat complet viața oamenilor în ultimii ani” și că ”vrem să ajutăm oamenii să se poată conecta mai ușor cu ei înșiși, să îi ajutăm să își atingă obiectivele și să primească informații mai clare despre propria viață, permițându-le să dea tot ce pot din ei”.

Că HTC vrea să vină acum și în zona wearable nu mă miră. Au fost deschizători de drum pe smartphone-uri (Windows Mobile, primii pe Android, Windows Phone), au avut curajul să aducă un concurent pentru camerele GoPro, poate că în curând o să vedem și ceasuri sau măcar brățări inteligente.

Anul acesta va fi cu siguranță unul interesant.

via outsideonline

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep