HomeFeaturedFocus13 ianuarie: ce inseamna end of mainstream support pentru Windows 7

13 ianuarie: ce inseamna end of mainstream support pentru Windows 7

Din 13 ianuarie 2015, Windows 7 ar cam trebui să rămână așa cum îl știm. Adică nu va mai primi update-uri de la Microsoft care sa îi adauge funcții noi sau să îl schimbe radical. Asta înseamnă, în traducere liberă, ”End of mainstream support”. Din acest moment și până pe 14 ianuarie 2020, Microsoft va oferi doar update-uri de securitate pentru Windows 7, iar suportul telefonic va fi în continuare asigurat.

Teoretic la asta trebuie să ne așteptăm. Dar, după cum prea bine știți, la Microsoft funcționează ”schimbarea schimbării schimbate” așa că, indiferent de declarațiile pe care oficialii le fac, ne putem aștepta la cu totul altă acțiune ulterioară, mai ales că Windows 8, respectiv 8.1, nu au atins cota de piață sperată de Microsoft.

Așa că, indiferent ce veți citi despre ”oprirea suportului Microsoft pentru Windows 7” sau ”Microsoft nu va mai suporta Windows 7”, lucrurile sunt simple: Windows 7 este aici și va rămâne aici și, până în 2020, cei ce îl folosesc vor beneficia cel puțin de update-uri de securitate.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep