HomeFeaturedFocusBing Rewards va aduce 100 GB free pe OneDrive pentru cautari pe...

Bing Rewards va aduce 100 GB free pe OneDrive pentru cautari pe Bing.com

image

Programul Bing Rewards care aduce utilizatorilor de Bing.com beneficii pentru fiecare căutare realizată prin Bing e acum disponibil la nivel internațional. Și ca să îl facă mai atractiv Microsoft oferă 100 GB gratuiți în cloud-ul OneDrive pentru doi ani celor ce vor să intre în el. Adică să se conecteze cu Live ID și să folosească motorul Bing.com pentru căutări. Până acum programul a fost disponibil doar pentru SUA și câteva alte zone, dar de curând e disponibil la nivel internațional.

image

Așa că dacă vreți să beneficiați de 100 GB în OneDrive, gratuiți, înscrieți-vă în Bing Rewards. Nu e obligatoriu să folosiți mereu Bing.com ca să beneficiați de spațiul de stocare. Îl veți avea și doar dacă vă înscrieți. În schimb, dacă folosiți Bing.com în mod constant veți putea primi coduri promoționale sau chiar șansa de a participa la diverse concursuri Microsoft.

E o modalitate simplă să mai faceți rost de ceva spațiu de stocare pe OneDrive. Detalii pentru înscriere găsiți aici. 

Sunt curios dacă merge cu conturi din România. Eu am reușit cu al meu, pe SUA, să obțin cei 100 GB. Nu să și intru în programul Bing Rewards.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep