HomeEvenimenteInscrierile pentru concursul Innovation Labs 2015 incep pe 21 februarie

Inscrierile pentru concursul Innovation Labs 2015 incep pe 21 februarie

Innovation Labs.2014_I

Vreau să vă anunț că pe 21 februarie încep înscrierile la ediția 2015 a Innovation Labs, o competiție dinamică destinată tinerilor pasionați de tehnologie. În această competiție se pot înscrie cei ce doresc să încerce să vadă cum este să fii antreprenor pe zona IT.

Innovation Labs 2015 invită tinerii să participe la prima etapă a programului, și anume hackathoanele din București și Cluj, care vor avea loc simultan pe 7 martie. Înscrierile încep din data de 21 februarie. Evenimentul se adresează tinerilor care doresc să pornească pe drumul antreprenoriatului IT&C, dar și celor care au pornit un startup și au nevoie de îndrumare.

Ca și la edițiile precedente, Innovation Labs 2015 va debuta cu două hackathoane desfășurate în București și Cluj. Aici participanții vor avea ocazia să își prezinte ideile de proiect, timp de un minut, în fața publicului și a juriului, urmând ca echipele să se formeze în jurul celor mai susținute proiecte.

Urmează apoi 24 de ore de hackathon, echipele vor lucra la crearea unui prototip cu ajutorul mentorilor: antreprenori de top, profesioniști și lideri în industrie. În final, cele mai bune echipe din București și din Cluj vor intra în programul de pre-accelerare care va dura trei luni.

Între 10 martie și 19 mai, echipele selectate în etapa anterioară vor avea parte de sesiuni de mentorat cu specialiști din diverse domenii, care le vor oferi oportunitatea să primească răspunsuri la întrebări și să își transforme ideile de startup în realitate. În aceeași perioadă, echipele își vor întâlni mentorii săptămânal, pentru validarea ideilor, feedback constructiv și pentru a învăța mai multe despre inovație în IT, validarea ideilor de prototipuri cu clienţii şi piaţa, strategii de comunicare pentru startup-uri, modele de business şi monetizare, vânzări sau modalităţi de finanţare pentru ideile lor de afaceri.

Dacă aveți vreo idee faină de aplicație sau proiect IT, vă recomand să aveți în vedere Innovation Labs 2015 și să vă înscrieți completând formularul disponibil online pe http://www.innovationlabs.ro.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep