HomeFeaturedFocusNoile telefoanele smart Energizer disponibile si in Romania

Noile telefoanele smart Energizer disponibile si in Romania

Iată că telefoanele Energizer ajung și în România, grație celor de la Avenir Telecom, compania care operează magazinele Internity. Au fost prezentate publicului, sunt deja disponibile în rețeaua magazinelor partenere (Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan și Bayern Mobile Solution), dar și în magazinele Internity, acolo unde pot fi împachetate și cu abonamente de la Telekom. Telefoanele Energizer sunt grupate în trei game:

  • Power Max – smartphone-uri high-end, cu o durată de viață mare a bateriei, de până la 5.000 mAh (funcționare de până la 24 de zile în stand-by). Gama cuprinde două modele: Power Max P600S (disponibil în două variante: de 3 GB memorie RAM şi 32 GB spațiu de stocare şi de  6 GB memorie RAM şi 64 GB spațiu de stocare) şi Power Max P550S, smartphone cu un acumulator de 5.000 de mAh;
  • Hardcase – smartphone-uri rezistente la șocuri, la apă și la praf, cu o durată mare de viață a bateriei (certificare IP68). Gama cuprinde patru modele de telefoane: Energy 100, Hardcase H240S, Energy E520 LTE şi Hardcase H550S;
  • Energy – include modelele smartphone slim Energy S500 şi Energy S500E (livrate cu accesorii de protecție, precum geam securizat și carcasă antișoc) și două modele feature phone, Energy E10 și Energy E20, eficiente și de durată.

 

Modelul Energizer Energy Plus S550 LTE este disponibil cu abonament, exclusiv la Internity, la preţul de doar 19 lei, împreună cu planul tarifar Mobil 13. De asemenea, modelul Energizer PowerMax P550S poate fi achiziţionat la doar 1 leu, cu abonamentul Mobil 25 de la Telekom România. Ambele abonamente oferă internet nelimitat, la viteză 4G.

 

Vârful de gamă este modelul Energizer Power Max P600S, un telefon cu aspect modern, echipat cu un display alungit (proporție 18:9), de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), construit în jurul unui chipset MediaTek Helio P25 cu procesor octa-core de până la 2,5 GHz, care vine în variante cu 3 GB de RAM si 32 GB de memorie internă sau 6 GB de RAM și 62 GB memorie internă, cu un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli, cu o cameră foto frontală de 8 megapixeli și cu acumulator de 4500 mAh. Nu se cunosc încă detalii legate de prețul pentru România, dar alte telefoane Energizer sunt deja disponibile, inclusiv pe eMag.ro, la prețuri care pornesc de la 650 lei si ajung până la 1800 lei.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep