HomeFeaturedFocusLG si-a prezentat noua gama de televizoare premium

LG si-a prezentat noua gama de televizoare premium

LG a arătat presei, la Seul, noua gamă de televizoare din 2015, care, cel mai probabil, vor fi prezente și în standul coreenilor de la Mobile World Congress, că tot am vorbit de el ceva mai devreme. De asemenea, LG a anunțat și strategia adoptată pentru aceastea, denumită Dual premium, care va avea în focus piața premium de televizoare. Prin strategia Dual premium, LG țintește poziția de lider pe piața globală de televizoare premium, cu ajutorul noilor televizoare OLED, urmărind în același timp extinderea segmentului TV premium cu scopul de a crea mai multe oportunități pentru noile sale televizoare PRIME UHD.

“Ne bucurăm că avem ocazia de a introduce o gamă completă de produse TV distincte care oferă o calitate a imaginii uimitoare, care va demonstra conceptul de premium,” a declarat Brian Kwon, președinte și CEO al LG Electronics Home Entertainment Company. “Televizoarele OLED și PRIME UHD vor demonstra încă o dată că brand-ul LG este sinonim cu calitatea imaginii. Cu ajutorul acestor soluții inegalabile de home entertainment, LG se plasează într-o poziție favorabilă, de lider pe piața TV premium.”

LG a prezentat o gamă de noi televizoare OLED, inclusiv modele de 55, 65 și 77 de inci cu ecrane curbate și plate. Compania a introdus și un nou concept, ABCD, care va integra principalele beneficii ale tehnologiei OLED LG:

  • Angle (A): Cu ajutorul televizoarelor LG OLED, chiar și spectatorii care nu stau în centru se vor bucura de o calitate excepțională a imaginii.
  • Black (B) și Color (C): Gama OLED integrează mai multe funcții avansate ale ecranului, printre care tehnologia proprie LG, WRGB OLED. Aceasta oferă imagini cu nuanțe perfecte de negru, culori vii și raport de contrast infinit.
  • Design (D): Filozofia de design Art Slim a LG se concentrează asupra realizării celui mai subțire televizor posibil, păstrând, în același timp, un aspect simplu și curat.

Probabil că mai multe detalii despre noile televizoare OLED LG, care vor deveni disponibile și publicului undeva la sfârșitul lunii martie, vom afla cu ocazia MWC-ului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep