HomeFeaturedFocusMotorola prevede sfarsitul domniei Samsung

Motorola prevede sfarsitul domniei Samsung

Să te bazezi pe statistică atunci când se poate identifica o anumită ciclicitate a unor fapte, pentru a prevede începutul unui nou ciclu, marcat probabil de o schimbare, este un lucru de bază, mai ales în lumea iubitorilor de cifre și analize. Pe acest principiu, poate că afirmația conform căreia domnia Samsung în împărăția smartphone se apropie de sfârșit, pentru că la fiecare șapte ani producătorul care a dominat piața a fost detronat, nu ar suna extrem de aberant.

“Every seven years, the person who’s been on top of the market has gone away. We are going through one of those fascinating shifts where people are starting to realize that you don’t need to pay $600 for a top-tier phone to get a top-tier experience.”

Dar ea vine de la Motorola, un concurent direct al Samsung pe această piață. Mai exact, prin vocea COO-ului companiei, Rick Osterloh. Și atunci când afirmația se bazează pe exemple precum Nokia sau BlackBerry, deja lucrurile cad puțin în penibil. Chiar dacă Samsung a înregistrat o scădere a profitului, scoate totuși profit frumos, în vreme ce alți jucători de pe piață înregistrează pierderi. Așa că îmi pare cam timpuriu să începem să îi cântăm prohodul.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep