HomeFeaturedFocusPregateste HTC o alternativa la flagship-ul One?

Pregateste HTC o alternativa la flagship-ul One?

Încă nu sunt informații oficiale, dar, conform @upleaks, HTC se pregatește să arate publicului un terminal din seria Desire cu specificații destul de îndrăznețe. Dacă lucrurile se vor confirma, eu îl văd ca pe o alternativă mai ieftină a flaship-ului One M9, care va pune mai puțin preț pe materialele din care este construit și pe finisaje. Nu pot să spun că înțeleg musai intenția de a le prezenta simultan, în cadrul MWC-ului. Consider că One M9 merită scena doar pentru el. Și poate că așa se va întâmpla, până la urmă vorbim de informații neoficiale, de speculații.

Revenind la eroul nostru, este vorba despre un terminal cu numele de cod A55, care împachetează caracteristici tehnice de top: ecran QHD de 5,5 inchi, chipset MediaTek MT6795 cu procesor octa-core, pe arhitectură de 64 de biți, 3 GB de memorie RAM, stocare internă de 32 GB, cameră foto principală de 20 megapixeli, una frontală de 13 megapixeli sau 4 megapixeli cu tehnologie UltraPixel (oricare din variante ar face fericit un selfieoman), boxe BoomSound, Android 5.0 cu HTC Sense 7.0 și un acumulator de 3000 mAh.

Nu cred că HTC va arunca un asemenea terminal pe aceeași scenă cu One M9, e prea riscant. Dar, dacă o va face, mă tem că nu vom avea parte de toate specificațiile de mai sus.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep