HomeFeaturedFocusS6! Nu Samsung Galaxy, ci ZTE Blade

S6! Nu Samsung Galaxy, ci ZTE Blade

Am ales să încep cu un astfel de titlu, pentru că mă deranjează de multe ori stilul acesta de a copia mici detalii care aparțin (poate că nu legal, ci doar ca și concepție a publicului) unor producători consacrați. E suficient că ne amețesc Samsung și Apple cu S6 și 6s, nu era cazul să apară și ZTE-ul în acest joc al codificărilor.

Trecând mai departe de această mică nemulțumire personală, ZTE Blade S6 este un smartphone care are meritul de a fi destul de grijuliu cu banii consumatorilor, propunându-le, în același timp, cam tot ceea ce este nou în materie de specificații. Chipset pe arhitectură de 64 de biți și Android 5.0 Lollipop. Plus LTE!

Configurația afișată de ZTE Blade S6 este compusă dintr-un ecran LCD IPSde 5 inchi și 720p rezoluție, un chipset Qualcomm Snapdragon 615, octa-core, cu patru nuclee tactate la 1,7 GHz și patru la 1 GHz (toate Cortex-A53), 2 GB de memorie RAM, 16 GB pentru stocare internă, camere de 13 și de 5 megapixeli, dual-SIM și un acumulator de 2400 mAh. Toate acestea la aproximativ 250 de dolari. Un preț fair, care însă are șanse să mai crească odată de terminalul va părăsi Asia, acolo unde este disponibil în prima fază a vieții sale comerciale.

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep