HomeFeaturedFocusSaygus V2 disponibil la promotie

Saygus V2 disponibil la promotie

Super-telefonul în fața căruia eu unul am făcut o plecăciune (virtuală) pentru specificațiile de top pe care le afișează, Saygus V2, cel care m-a făcut să sper că există în realitate, pentru că la momentul discuției inițiale nu erau confirmate prea multe detalii, este hotărât să impresioneze până la capăt. Așa că el există cu adevărat. Ba mai mult, este disponibil în cadrul unei promoții, până mâine, la prețul de doar 549 dolari.

Poate părea mare la prima vedere, dar dacă începi să înșiri specificațiile lui, merită din plin. Un chipset Qualcomm cu procesor quad-core la 2,5 GHz, un ecran de 5 inchi și 1080p, 3 GB de memorie RAM, stocare internă de 64 GB, camere foto de 21 și de 13 megapixeli, suport pentru încă 256 GB prin microSD (oferă suport pentru două card-uri), boxe frontale Harman Kardon, carcasă protejată cu kevlar și certificată IP7X, acumulator de 3100 mAh, cititor de amprentă, cam tot ce ar putea să-și dorească de la un telefon un utilizator, chiar și pretențios.

Este nevoie de un cont pentru a beneficia de reducerea respectivă, dar s-ar putea să merite. România apare în lista de țări în care se poate expedia telefonul, chiar aș fi curios să știu și dacă se poate finaliza o astfel de comandă.

via Saygus

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep