HomeFeaturedFocusCel mai subtire smartphone din lume, un necunoscut: Coolpad Ivvi

Cel mai subtire smartphone din lume, un necunoscut: Coolpad Ivvi

Mai exact modelul Coolpad Ivvi K1 Mini, un smartphone care mă pune în încurcătură pentru că, spre rușinea mea, nu aveam habar că există un producător cu numele acesta. Și, așa cum am văzut cu ceva vreme în urmă, fiind mare bătălie pentru titlul de cel mai subțire smartphone din lume, iată că tocmai Coolpad Ivvi își însușește coroana de lider absolut în acest top. E drept, cu o diferență de doar 0,5 mm față de fostul campion, Vivo X5 Max, care își vede spulberate roadele luptei câștigate cu Oppo.

Din punct de vedere tehnic, Coolpad Ivvi K1 Mini propune un display de 4,7 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 410, pe arhitectură de 64 de biți, cu procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, camere de 8 și de 5 megapixeli și un acumulator de 1800 mAh. Plus LTE. Toate la un preț de puțin peste 200 dolari. Nu este mult, mai ales pentru cineva care dorește să aibă cel mai subțire smartphone din lume.

Și aici apare întrebarea care mă macină pe mine de când a apărut competiția asta între brandurile chinezești pentru acest titlu. De ce ar dori cineva să dețină cel mai subțire smartphone din lume? Poate mă ajutați voi cu o explicație logică.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep