HomeFeaturedFocusSi uite ca se poate: un film prezentat la Sundance a fost...

Si uite ca se poate: un film prezentat la Sundance a fost realizat cu iPhone-uri

iPhone 5s camera

Mai exact cu trei iPhone 5S s-a reușit filmarea secvențelor ce în final au creat Tangerine, sub îndrumarea lui Sean Backer. Tangerine a fost prezentat zilele acestea la festivalul Sundance și abia după proiecție s-a dezvăluit faptul că a fost filmat în exclusivitate cu iPhone 5s.

E surprinzător? Nu, pentru că și Apple a încercat să facă ceva similar filmând câteva reclame cu ajutorul lui iPhone 5s. Spre finalul vremurilor sale de glorie chiar și Nokia a făcut ceva similar cu ajutorul lui Nokia N8 și cu contribuția câtorva vedete.

Faptul că Sean Backer s-a folosit de iPhone ca să filmeze Tangerine i-a adus și câteva avantaje, unul dintre ele fiind acela că a putut filma în multe locuri publice, locații pentru care ar fi trebuit să ceară autorizație specială dacă ar fi făcut un film în mod tradițional.

La producția Tangerine au mai fost folosite și multe tipuri de lentile speciale pentru iPhone 5s plus o aplicație ce acum capătă binemeritata atenție: FiLMiC Pro, ce costă doar 8 USD.

Cu HTC Re, cu adoptarea GoPro de către NHL și popularitatea în creștere a iPhone-ului startul este dat și în mod clar vom mai vedea tot mai multe proiecte interesante făcute cu gadget-uri în locul camerelor clasice. Și asta nu e rău deloc!

via TheVerge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep