HomeFeaturedFocusSymantec debuteaza in... fashion!

Symantec debuteaza in… fashion!

Mie îmi place mult ideea de a vedea companii de tradiție din IT cum sparg barierele convenționalului și ajung să își pună numele (sau măcar amprenta) pe obiecte din zone cu totul și cu totul noi. Iar Symantec a reușit o mare surpriză, cel puțin pentru mine, atunci când împreună cu Betabrand, a anunțat o pereche de pantaloni (blugi sau blue-jeans, cum credeți că vă place mai mult) inteligenți. Oricum am suci-o, este vorba despre wearable-tech, un domeniu tare actual. Tocmai de aceea mi-a plăcut mult materialul, pentru că Symantec ține pasul cu actualitatea într-un mod mult mai original decât restul producătorilor de soluții anti-virus.

Ready este numele acestui proiect, care are proprietatea că împiedică furtul datelor personale de pe card-urile bancare aflate în buzunarele pantalonilor respectivi. Practic niște inserturi de argint din materialul pantalonilor împiedică cititoarele hoților digitali să intercepteze orice comunicare de tip RFID/NFC (radio-frequency identification/near-field communication) din interiorul pantalonilor. Băi da perverși sunteți! Imediat v-ați gândit la aiureli!

Prețul pentru o pereche de astfel de pantaloni este de 150 dolari (este promoție, prețul normal fiind de 168 dolari), iar dacă vă place ideea, aflați că Betabrand și Symantec lucrează deja și la o geacă.

via Ecouterre

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep