HomeFeaturedFocusiPhone 6 nu este pentru hipsteri, nu merge cu blugul stramt!

iPhone 6 nu este pentru hipsteri, nu merge cu blugul stramt!

Iar fratele mai mare, iPhone 6 plus nici atât. Nu pentru că este prea mainstream, deși la cum s-au omorât să îl cumpere fanboy-șii din primele zile, cu mâinile tremurânde și doborând recorduri, s-ar putea spune că este un motiv suficient pentru un hipster care se respectă. Totuși, există și un motiv mult mai pragmatic. Este dat de blugii hipsterești, acei slim-fit sau skinny-legs sau cum s-or mai chema pantalonii ăia sub formă de ștrampi cu buzunare. Ei bine, acești blugi nu fac deloc casă bună cu noile iPhone-uri.

Se pare că purtat prea mult în buzunarele de la pantaloni, iPhone (mai ales Plus-ul) are tendința să se îndoaie destul de urât. Și, spre deosebire de LG G Flex, nu mai revine la forma inițială. Problema a fost subliniată de mai mulți consumatori, chiar prea mulți. Suspect de mulți, aș spune eu, pentru că nu cred că Apple face telefoane mai moi decât competiția și nici că iPhone 6 este primul smartphone purtat în buzunarul de la pantaloni (știți că se spune că nu face bine, nu?). Dar, așa se întâmplă când ai mulți dușmani.

Cu ocazia acestui material, sau mai degrabă a știrii care face înconjurul internetului și nu m-aș mira să o văd diseară și pe TV, am aflat că probleme similare s-au constatat și la iPhone 5, e drept la scară mai mică. Hai mai da-o naibii! Înseamnă că ăștia au așa blugi strâmți că li se îndoaie și monedele în buzunare.  Iar iPhone este un telefon făcut pentru salopetele largi de blugi ale fermierilor americani. Lucru parțial adevărat.

Cei de la SquareSpace au făcut chiar și un comparativ video cu efectele indoirii asupra unui iPhone 6 Plus și asupra unui Samsung Galaxy Note 3. Și asta spune multe.

Nu îmi place de Apple, este un fel de Mourinho al IT-ului global, dar parcă și mai tare detest rahaturile nu prea fondate și țintite suspect către unul sau altul.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep