HomeFeaturedFocusVodafone Romania a primit certificarea P3 communications pentru performanta serviciilor de Date...

Vodafone Romania a primit certificarea P3 communications pentru performanta serviciilor de Date si Telefonie pe smartphone-uri

image

Săptămâna trecută Vodafone România a anunțat că în urma măsurătorilor efectuate în toate rețelele mobile din Romania a primit certificarea pentru performanta serviciilor de Date și Telefonie pe smartphone-uri in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications. Acest lucru confirmă strategia Vodafone Romania de a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de rețea, prin dezvoltări continue ale Supernet™ 4G și expansiunea rețelei 4G.

“Strategia noastra este de a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de retea din Romania si acest certificat furnizat de catre un auditor independent ne confirma eforturile continue si demonstreaza avansul Vodafone la nivelul intregii piete. Inca de la lansarea Supernet™ 4G, am observat ca traficul de date creste constant, in timp ce expansiunea continua a retelei 4G a determinat o crestere substantiala atat a consumului de date 4G, cat si a numarului de utilizatori 4G”, a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone Romania.

Campania de testare a rețelelor s-a desfășurat în Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara, precum și pe șoselele dintre aceste orașe.

certificat

Din câte știu aceasta este cea de-a cincea certificare primită de Vodafone Romania din partea P3 communications, în urma măsurătorilor performanței rețelei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep