HomeFeaturedFocusWatch Urbane, un smartwatch elegant de la LG

Watch Urbane, un smartwatch elegant de la LG

Venit ca o continuare a lui G Watch R, Urbane pare să fi înțeles că un ceas este, înainte de un gadget care să înlesnească comunicarea cu telefonul, un accesoriu vestimentar și că elementul de eleganță și finețe nu are cum să lipsească. Din acest punct de vedere, cel puțin la prima vedere, Watch Urbane pare a fi cu o clasă peste ceea ce am văzut până acum de la marii producători de telefoane smart.  Nu prea îl văd eu targetat și înspre femei, așa cum o vede producătorul, dar asta este și o chestiune de gusturi.

Chiar dacă detaliile tehnice trec pe locul al doilea atunci când vorbim despre un smartwatch, cel puțin așa consider eu, nu le putem ignora. Un chipset Qualcomm Snapdragon 400 cu procesor de 1,2 GHz, un ecran P-OLED de 1,3 inchi și rezoluție de 320 x 320 pixeli, stocare internă de 4 GB, memorie RAM de 512 MB și un acumulator de 410 mAh compun peisașul tehnic.

LG_WATCH_URBANE

Însă, trebuie să revin, aspectul primează. Motiv pentru care LG nu a făcut concesii. O curea de piele combinată cu un oțel inoxidabil finisat în auriu sau argintiu, au menirea de a impresiona vizual. Și cum aspectul trebuie îmbinat și cu rezistența, o certificare IP67 vine să ateste că telefonul este rezistent la praf și apă.

LG va prezenta ceasul la MWC. Probabil că atunci vor veni și detaliile despre disponibilitate și preț, care momentan lipsesc.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep