HomeGames ArenaBattlefront in morisca zvonurilor

Battlefront in morisca zvonurilor

Concret știm doar că va folosi Battlelog, dar dacă vreți zvonuri neconfirmate, atunci coborâți scuturile și pregătiți-vă de impact.

Star Wars Battlefront va avea suport pentru bătălii de 64 de jucători, unele moduri chiar permițând tranziția dintre lupte terestre și lupte spațiale. Războiul se va întinde prin toată franciza Star Wars, dar se va concentra predominant pe trilogia originală, ca Empire Strikes Back. Bucăți din el se vor petrece pe timpul războiului cloner, iar câteva chiar după Return of the Jedi, în timpul lui The Force Awakens. Personaje din noul film vor fi prezente în joc, urmând ca mai multe să fie adăugat ca DLC la premiera peliculei.

În noul Battlefront vei participa la conflict din perspectivele ambelor tabere, controlând diverse clase și pilotând o varietate de vehicule. Pe parcurs vei acumula puncte de erou ce îți vor permite să iei controlul unui erou. Cam cum erau Darth Vader și alți indivizi în jocurile anterioare. Acest erou are puteri speciale și este superior clar zecilor de anonimi mascați controlați de AI sau de alți jucători.

Informațiile mai sugerează că ar trebui să vă pregătiți pentru DLC agresiv.

Material preluat de pe Games Arena

1 COMENTARIU

  1. No Free2Play de la EA? Nici nu ma asteptam. Sa fie si vreo 10 DLC-uri la 10 EUR/USD, sa zornaie banii. Suna interesanta ideea, nu am jucat nici un alt joc BattleFront inainte.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep