HomeFeaturedFocusAsus a prezentat oficial in Romania gama Transformer Book Chi

Asus a prezentat oficial in Romania gama Transformer Book Chi

Cele trei sisteme portabile care vin în sistem 2-in-1, ies puțin din tiparul clasic, în sensul în care nu există andocare între ecran și tastatură. Prinderea magnetică și comunicarea prin Bluetooth aduc puțin cu Surface-ul de la Microsoft. Sau o fi din cauza Windows-ului cu care vin echipate? Nu cred, mai sunt câteva caracteristici care diferențiază produsele din gama Transformer Book Chi de competitorii din linia de tablete cu sistem de operare de la Microsoft și aduc puțin cu hardware-ul acestora. Carcasa de aluminiu sau memoria internă de capacitate mare sunt doar câteva astfel de asemănări.

Din punct de vedere tehnic, cele trei modele de Transformer Book Chi, T90, T100 si T300 pe numele lor complet, se diferențiază în primul rând prin ecran. T90 propune un display de 8,9 inchi, cu rezoluție de 1280 × 800 pixeli, asortat cu un procesor Intel Atom  Z3775 quad-core, o memorie RAM de 2 GB, stocări interne de 32 sau 64 GB și camere de 5 și de 2 megapixeli. T100 ridică ștacheta la 10,1 inchi și rezoluție fullHD și adaugă și versiunea cu stocare internă de 128 GB. Restul specificațiilor tehnice se păstrează neschimbate.

Vârful de gamă este T300-le disponibil deja la comercializare în România, care propune un ecran de 12,5 inchi și 2560 × 1600 pixeli și este echipat cu procesoare mai puternice Intel Core M (quad-core la 2 GHz). Vine cu o placă grafica Intel HD 5300, stocare interna de 128GB, dar mai ales o memorie RAM de 8 GB. Prețul pentru un astfel de produs este de 3750 de lei, disponibil la eMag.

Pare a fi un concurent serios pentru tableta celor de la Microsoft (Surface Pro 3) și are marele avantaj dat de disponibilitate. Așa că nu este chiar deplasată comparația mea.

via Imidoresc.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep