HomeFeaturedFocusAsus pune blitz-ul (cu Xenon) pe telefoanele smart

Asus pune blitz-ul (cu Xenon) pe telefoanele smart

Îl pune la propriu, prin anunțarea unui produs separat, ZenFlash, un add-on pentru telefoanele smart, care se conectează via USB OTG și le poate oferi acestora un blitz de 400 de ori mai puternic, conform declarațiilor producătorului. Este un produs interesant, mai ales pentru amatorii de fotografii în medii mai puțin luminoase. Are șanse să prindă, mai ales că telefoanele smart sunt folosite cel mai frecvent pentru fotografii de la petreceri, din cluburi și, mai nou, prin muzee. O fi slefie stick-ul interzis la muzeu, dar de flash-uri nu a zis nimeni nimic.

Nu există prea multe informații de ordin tehnic sau comercial despre acest produs. Însă cea mai mare necunoscută legată de ZenFlash este, din punctul meu de vedere, dacă acest produs va putea fi folosit și cu alte dispozitive Android, sau doar cu telefoanele Asus.

Acest mister a fost însă risipit în legătură cu al doilea produs surpriză prezentat de Asus la evenimentul din țara natală. LolliFlash se poate adăuga pe orice telefon smart, via audio-jack. Este vorba despre un soi de lanternă cu led-uri dual tone și cu trei filtre de culoare, roșu, galben și albastru (comuniștii, jos mâna de la chipiu!), care are propria baterie și care asigură un plus de lumină pentru realizarea de fotografii în medii cu puțină lumină naturală. Asus targetează acest produs și înspre fanii selfie-urilor, ceea ce are sens. Până la urmă, există puțină artă în fiecare fotografie de tip selfie! Însă, așa cum v-am mai spus, fără stick!

via Engadget

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep