HomeFeaturedFocusVector Watch, ceasul realizat de romani, lansat in Elvetia

Vector Watch, ceasul realizat de romani, lansat in Elvetia

Băi, poate părea un soi de patriotism toată chestia asta cu ceasul realizat de români, dar mă enervează că a scăpat total din vedere chestia asta la marile site-uri globale. Cnet spune că Vector este o companie din Londra. Chiar dacă are sediul acolo, pentru că dă mult mai bine, parcă nu ar trebui să ascundem faptul că Vector Watch este un proiect gândit în România și realizat cu finanțare românească, venită în principal din partea lui Radu Georgescu. Trebuie amintiți aici și Andrei Pitiş, fondator şi director tehnic al Vector Watch, investitorii Dan Tudose şi Irina Alexandru, dar și directorul general Joe Santana, fost CEO la Timex și designerul Steve Jarvis, venit de la Nike.

Pe lângă nota de patriotism, Vector Watch arată foarte bine și propune câteva chestii care ar putea să îl scoată în față în piața destul de tumultoasă a ceasurilor inteligente: o autonomie de aproximativ 30 de zile în condițiile afișării a sute de notificări pe zi (obținută cu prețul renunțării la un display color și folosind unul alb-negru), compatibilitate cu telefoane smart cu Android, iOS și Windows și, mai pentru gustul meu, o formă destul de apropiată de un ceas clasic.

Vor exista două modele de fapt, iar preferatul meu va fi cel rotund, Luna, care se spune că va costa 349 de dolari. Lângă el se așează Meridian, cu o formă mai pătrățoasă, dar și cu un preț mult mai mic, de 199 de dolari. Ambele versiuni sunt rezistente la apă (până la 50 de metri) și vor fi puse în vânzare undeva la vară.

vector watch 1 cnet

Cum prea multe informații nu sunt disponibile, cu excepția celor care se găsesc pe site-ul oficial Vector Watch, o să recurc la fotografii. Și aici, deși i-am blamat pe cei de la Cnet la începutul materialului, au marele merit că s-au aflat acolo și știu să facă poze.

vector watch 3 cnet

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep