HomeFeaturedFocusLenovo K3 Note, un phablet care tinteste sus

Lenovo K3 Note, un phablet care tinteste sus

I-am spus phablet pentru că propune un display relativ mare, de 5,5 inchi. Însă terminalul anunțat oficial ieri de către Lenovo (în locul mult-așteptatului Vibe Z3 Pro) se comportă, în ciuda dimensiunii sale, că un telefon destinat persoanelor preocupate de lifestyle și cu o viață destul de colorată. Vine într-un galben țipător și utilizează elemente cu rol strict de design, cel mai evident fiind “basorelieful” circular de pe spatele telefonului, care nu are nicio funcționalitate.

Din punct de vedere tehnic însă, Lenovo iese puțin din tiparul dispozitivelor targetate înspre tineri, care fac rabat de la caracteristicile tehnice în favoarea prețului și propune câteva specificații îndrăznețe. Un chipset Mediatek MT6752 cu procesor octa-core de 1,7 GHz și o memorie RAM de 2 GB, o rezoluție fullHD pentru ecranul de 5,5 inchi, stocare internă de 16 GB, camere 13 și de 5 megapixeli, funcționalități dual-SIM și LTE, precum și un acumulator de 3000 mAh.

Ceea ce îl face și mai atractiv este prețul de 145 de dolari. Rămâne de văzut dacă Lenovo are o strategie comercială pe măsura lui K3 Note, care să încludă și atacarea unor piețe mai occidentale. Interes din partea consumatorilor cred că ar exista destul, trebuie doar să avem interes și de partea celor de la Lenovo.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep