HomeFeaturedFocusLG AKA face pasi spre expansiunea globala

LG AKA face pasi spre expansiunea globala

Il mai țineți minte pe LG AKA, telefonul despre care spuneam că îți arungă priviri sugestive? Cel care transmite anumite mesaje către utilizator cu ajutorul unor animații sub formă de ochi de pe ecran? Ei bine, deși a fost destinat la momentul lansării sale inițiale, din luna noiembrie a anului trecut, doar pieței din Coreea, se pare că LG are de gând să facă pași înspre o disponibilitate globală a acestui terminal inedit. Și un astfel de pas, de fapt primul, îl constituie disponibilitatea sa în Hong Kong, China, Taiwan, Singapore și, ceva mai aproape de noi, Turcia. Poate că, odată cu următorul astfel de val de piețe, LG AKA se va apropia și mai mult de noi.

Ce mi-a atras și mai mult atenția și principalul motiv pentru care m-am decis să vă povestesc despre strategia comercială a celor de la LG, este targetarea pe care producătorul o face pentru acest terminal. Se pare că LG AKA se adresează copiilor, pentru că interacționează cu aceștia mai ușor, prin animația imaginilor cu ochii telefonului. Mie mi se pare că nu este chiar în regulă să vii cu telefoane pentru copii. Mai ales că LG AKA pare cam mare pentru un copil.

lg-aka-eyesnew

Apoi, chiar dacă mie nu îmi place acest lucru, copiii oricum interacționează, chiar mai ușor decât unii adulți și mai mult decât este cazul cu telefoanele smart. Și, nu în ultimul rând, dacă vă mai aduceți ainte declarațiile halucinante ale lui Ponta, în România copiii de clasa a I-a oricum au deja telefoane cu internet. Aproape toți! Așa că, în eventualitatea puțin probabilă în care LG AKA ar ajunge și pe la noi, o să le fie greu.

Lăsând gluma deoparte, nu putem nega elementul inedit pe care AKA îl aduce în peisajul smartphone.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep